Prosím o doporučení nastavení exportu pro HD video 1080i. Cílem je vyexportovat video co nejkvalitněji pro následný upload na YouTube - tedy aby tam pak vypadalo co nejlépe.
Stávající pokusy s nastavením - viz. obrázek dopadly špatně - výsledek je stejně vyrenderovaný jako progresivní (výpisy z MediaInfo v příloze).
[attachment 614 nastaveni.jpg]
[attachment 615 origsoubor.txt]
[attachment 616 vyrenderovanysoubor.txt]
Nastavení pro export 1080i na YouTube
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
[Přípona txt byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
-
[Přípona txt byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
-
- nastaveni.jpg (49.18 KiB) Zobrazeno 4696 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Je chybou natáčet pro YT v prokládaném režimu. 730tka má SILNOU zbraň a tou je 50p. Tento formát je v pohodě převeditelný do 50i, když není zatím pro DVD a BD zbytí. Moje zásada je vždy točit v nejvyšší kvalitě a odměnou mi je i nejkvalitnější možný výstup po přepočtu ve Vegas. AS pro svou nedotaženost odmítám. Ano přepočet videa je tam rychlejší, ale tím výhody AS končí. 50p a Main Concept AVC pro renderování pro internet je ideální a pro mne bezkonkurenční prostředí.
YT všechna do něj poslaná videa automaticky převádí do progressive formátu, tak proč mu ho rovnou nenaservírovat, že?
Pro uklidnění Steviezaha. Edius nemám. Jsem vrcholně spokojen s Vegas, ale to on už ví.
YT všechna do něj poslaná videa automaticky převádí do progressive formátu, tak proč mu ho rovnou nenaservírovat, že?
Pro uklidnění Steviezaha. Edius nemám. Jsem vrcholně spokojen s Vegas, ale to on už ví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro YT je celkem jedno v čem si uděláte export.Kontroloval jsem v čem jsem tvořil svoje návody
a dospěl jsem k názoru, že je to jedno.Všechna videa budou na YT progressive, protože YT
Vám je překonvertuje.
Konkrétně tato ukázka je z kamery která točí 720x576/25i a na YT je z toho progresive.
[video][/video]
To mi připomnělo, že už jsem dlouho nic neudělal, měl bych jít do sebe.
a dospěl jsem k názoru, že je to jedno.Všechna videa budou na YT progressive, protože YT
Vám je překonvertuje.
Konkrétně tato ukázka je z kamery která točí 720x576/25i a na YT je z toho progresive.
[video][/video]
To mi připomnělo, že už jsem dlouho nic neudělal, měl bych jít do sebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
Po mnoha experimentech (a hodinách uploadování přes ne zrovna rychlé připojení ) jsme došli k závěru že je opravdu úplně jadno jak se video vyexportuje - všechny vyrenderované soubory (ať už se jedná o Avid Studio nebo Vegas) jsou kvalitnější než výsledek na youtube. Je to vidět třeba na kresbě listů na stromech. Ještě budu zkoušet jak je na tom Vimeo.
-
- Informace
-