po spuštění 9.4.3.56 spadne systém

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
shimpi

ahoj,
budte někdo vědět co s tím ? naistaloval sem si do studia 9.4.3.56 pluginy time code a když sem spustil studio dal na scénu tento efekt tak to hodilo nějakou hlášku a studio spadlo. nevšímal jsme si toho a s pluginem nepracoval, udělal jsem 2 projekty na dvd - během týdne, včera jsem přepínal mezi projekty a najednou studio spadlo a to tak, že se celé pc restartovalo, ohlásilo to chybu obnovení systému po závažné chybě - deco.ocx a po spuštění studia to chvíli přemýšlí cca 5s a pak to hodí opět hlášku, že došlo k chybě
atd. no znáte to... pokud se již s něčím podobným někdo setkal, prosím o info na mejl, mám ofocenou obrazovku s přesným popisem chyby. comp normálně jede, ale studio ne, nemůžu tak dál pracovat:-( díky za případnou radu.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Nejjednodušší je Studio odinstalovat (a utilitou RegDelete vymazat záznamy z registru) a znovu nainstalovat.
shimpi

to sem udělal, ten plugin ale dělá stále to samý, takže jej nemohu použít, nevíš kde bych sehnal plugin timer, ale od někoho jiného než je herold ? díky
Mart
Kontaktovat uživatele:

Tenhle plugin dělá jenom Harold (na jiný jsem nenarazil), ale má dvě verze:
Timecode Pro ( http://www.hlinke.de/Home_e/RTFX_Plugin ... tudio.html )
Timecode Pro V2 ( http://www.hlinke.de/Home_e/RTFX_Plugin ... ro_v2.html )
Zkus i tu druhou, třeba bude fungovat.
shimpi

zkusim to ještě jednou... ale tušim, že jsem právě zkoušel dát jak verzi a) i b)...
navíc mi teď spadlo studio se stejnou chybou při přidávání zvuku z knihovny,ale když mi studio najelo znova tak už to bylo ok. tak nevim asi se to částečně rozhodilo znova a někde jinde.
shimpi

tak sem to rozlousk, ty pluginy sice nefungují, ale stáhnul sem od toho samého autora celej balík "vdub_for_studio9_setup" kde je i ten timer, sice nemá tolik funkcí úpravy, ale hlavně že je:-)
Zamčeno
  • Informace