Při každém exportu Studiem 9 (9.4.3) trnu , kde se zase bude zastavovat obraz. Hledám všechny možnosti , mám manuál Studio 9, PC celkem rychlé , ale jednou se podaří ,podruhé ne. Včera jsem projekt, který jsem zpracovával 2 týdny , 2x vyrenderoval do AVI(aby se neposunul zvuk) a pak originál + kopie-obě na....jak je možné ,že 2DVD udělané po sobě dělají v přehrávači paseku každé někde jinde (podotýkám, že přehrávač dříve vytvořené projekty "zvládl"). V PC to jde.
Mohl by někdo shrnout všechny "fígle", aby EXPORTEM DO DVD a následným vypálením (používám Nero a média DVD-R IMATION nebo VERBATIM) bylo DVD bez trhání a zastavování? Předem děkuji.
Ve stolním DVD přehrávači se projekt trhá,zastavuje obraz
S tým trhaním v DVD prehrávači bude problém v médiu (Verbatim). Tiež mi to robilo až kým som nezmenil médium (EMTEC 24 carat gold techn...).
Problém byl zřejmě ve firmwaru vypalovačky - aktualizoval jsem ho a zatím média v poho (i Verbatim).
cau, ty to nejprve renderujes do AVI a pak delas DVD? A neztraci to kvalitu??Ja renderuji primo do DVD a nastavim to na 80% - kvalitu obrazu, pak se mi to netrha nikde a obraz je jeste porad hodne kvalitni.
-
- Kontaktovat uživatele:
batis Wrote:
-------------------------------------------------------
> S tým trhaním v DVD prehrávači bude problém v
> médiu (Verbatim). Tiež mi to robilo až kým som
> nezmenil médium (EMTEC 24 carat gold techn...).
Kupil som verbatimky 25ks cake a som zufaly, take shity som este nemal a to uz som cosi vysmahnul. Zrejme to budu posledne verbmatimy.
Skusim este verbatim printable tie boli vzdy OK.
Ale viem, ze nie som sam kto ma ten problem.
Nasiel som to na viacerych forach.
-------------------------------------------------------
> S tým trhaním v DVD prehrávači bude problém v
> médiu (Verbatim). Tiež mi to robilo až kým som
> nezmenil médium (EMTEC 24 carat gold techn...).
Kupil som verbatimky 25ks cake a som zufaly, take shity som este nemal a to uz som cosi vysmahnul. Zrejme to budu posledne verbmatimy.
Skusim este verbatim printable tie boli vzdy OK.
Ale viem, ze nie som sam kto ma ten problem.
Nasiel som to na viacerych forach.
-
- Informace
-