Všetkým želám dobrú prácu s PS...,
prosím o radu - v úplnom začiatku s prácou v PS som vytvoril video, po určitom čase som musel preinštalovať PC a stratil som pôvodné zábery. Vytvorené video je však v pohybe - futsal - trhané. Dá sa to dodatočne opraviť ? Mám to napálené aj na DVD, keď ho pustím spomalene, obraz je OK, no vtedy nejde zvuk ... !
trhaný obraz
Měl jsem Studio 8, teď mám Studio 10plus a v samotném Studiu běží projekt normálně včetně zvuku a hudebního doprovodu, ale když ho vypálím na DVD, trhá se - zakopává obraz i zvuk.
Obracím se na Vás, zda jste našel nějaké řešení.
Díky.
Ladislav Písařík
Obracím se na Vás, zda jste našel nějaké řešení.
Díky.
Ladislav Písařík
Malý poznatek. Pokud přehrávám video na PC přes program POWER DVD a mám ho na monitoru PC na celé obrazovce a zároveň ho přehrávám na TV. Seká se mi také obraz. Po změnšení obrazu na monitoru PC je vše OK.
... a ešte jeden "poznatok" - zpracovával som vlastné video (šport - jeseň, jar, pohár a gólparáda...), vyerendroval som štyri časti do mpeg-u (všetky s dátovym tokom 8000), cez TMPG DVD Author som vytvoril DVD súbory, keďže to bolo veľké, upravil som celkovú veľkosť na Shrinku a napokon vypálil v Nere na jedno DVD.
Jeseň mi trhá, ostatné je OK... !
Skúšam meniť dátový tok - nepomáha.
Skúsil by som to ešte vypáliť v Decryptery - má niekto návod, ako sa v ňom vypaľuje?
Jeseň mi trhá, ostatné je OK... !
Skúšam meniť dátový tok - nepomáha.
Skúsil by som to ešte vypáliť v Decryptery - má niekto návod, ako sa v ňom vypaľuje?
-
- Informace
-