trhaný obraz

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Dodo

Všetkým želám dobrú prácu s PS...,
prosím o radu - v úplnom začiatku s prácou v PS som vytvoril video, po určitom čase som musel preinštalovať PC a stratil som pôvodné zábery. Vytvorené video je však v pohybe - futsal - trhané. Dá sa to dodatočne opraviť ? Mám to napálené aj na DVD, keď ho pustím spomalene, obraz je OK, no vtedy nejde zvuk ... !
Písařík

Měl jsem Studio 8, teď mám Studio 10plus a v samotném Studiu běží projekt normálně včetně zvuku a hudebního doprovodu, ale když ho vypálím na DVD, trhá se - zakopává obraz i zvuk.
Obracím se na Vás, zda jste našel nějaké řešení.
Díky.
Ladislav Písařík
Pěník

Malý poznatek. Pokud přehrávám video na PC přes program POWER DVD a mám ho na monitoru PC na celé obrazovce a zároveň ho přehrávám na TV. Seká se mi také obraz. Po změnšení obrazu na monitoru PC je vše OK.
Dodo

... a ešte jeden "poznatok" - zpracovával som vlastné video (šport - jeseň, jar, pohár a gólparáda...), vyerendroval som štyri časti do mpeg-u (všetky s dátovym tokom 8000), cez TMPG DVD Author som vytvoril DVD súbory, keďže to bolo veľké, upravil som celkovú veľkosť na Shrinku a napokon vypálil v Nere na jedno DVD.
Jeseň mi trhá, ostatné je OK... !
Skúšam meniť dátový tok - nepomáha.
Skúsil by som to ešte vypáliť v Decryptery - má niekto návod, ako sa v ňom vypaľuje?
Zamčeno
  • Informace