Export do mp4 H.264 obsahuje štvorčeky (pixelleted)

Odpovědět
jostran1961
Kontaktovat uživatele:

Nemáte skúsenosti s pixelovaním exportovaného videa pri pohybe kamerou nad veľkými plochami? Mal som problém v PS18, potom to patchmi odstránili a v PS20 to mám znova pri väčších plochách (voda, obloha). Problém bol s profilom formátu pri exporte. PS18 (AVC/Main@L4) a Sony Vegas (AVC/High@L4.2) používajú iný formát, do PS20 dali niečo medzi - AVC/ High@L4.1. So supportom som nepochodil asi po desiatich pokusoch to dali konečne na vyšší level a ide to asi do stratena. Nepomohol ani vydaný patch pre PS20. Dá sa to zmierniť prenosovou rýchlosťou nad 20Mb/s, ale výstupné video rastie úmerne s tokom dát. Ako vstup používam FullHD m2ts, ktorý má tiež AVC/High@L4.2.
Tiež performance PS20 je akýsi slabší, kompilácia toho istého trvá dlhšie ako v PS18 do mp4 H.264. V monitoringu na W10 vidím behať program 32-bit. Viete tiež poradiť?
Potrebujem sa súkromne (správy alebo e-mail) kontaktovať s adminom fóra (aaaaa?), mám problém s iným kontom. Nedostal som mail na verifikáciu alebo ho náš mail server bral ako SPAM a "drží" mi mail adresu, ktorú by som chcel používať..
Odpovědět
  • Informace