Dnes zadarmo výborný doplnok pre prácu s videom - ProDRENALIN od fi. proDAD
Automatické odstránenie efektu rybie oko z videa alebo fotografii vyfotených objektivom rybie oko - s ohniskom 8mm , Go Hero a podobných - Niekedy efekt rybieho oka je žiaduci, ale niekedy budete chcieť aby fotografia bola bez skreslenia .
Stabilizácia - ProDAD je video stabilizátor, zlatý štandard v post-procese stabilizácia obrazu je súčasťou ProDRENALIN a to je plne automatizované!
[img]http://www.prodad.com/go/prodad/_ws/res ... 00_400.jpg[/img]
Sharewareonsale
Stahovať môžte do zajtra 6.4.2015 - 8.00
proDaD - Prodrenalin stránka
------------------------------------
Samozrejme úpravu videa natočeného s objektívom Fish Eye zvládne aj MAGIX Movie Edit Pro 2015 Plus
Ukážka:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Gczfqk_alx4[/video]
Samyang 7.5 a fotoaparát Panasonic G6
ProDRENALIN - odstranenie efektu rybie oko a stabilizácia-zadarmo
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Stáhl jsem, stabilizace je rychlá- odhaduji rychlejší,než plugin Mercalli v Corelu VS. Doporučuji pro majitele "slabších mašin", jde nastavit i zákl. barev, zkouším jako "předpřípravu pro "nasázení klipů do Corelu. Bohužel, nepodařilo se mi i po registraci otevřít aktivační key, demoverze zpracovává jenom klipy do 10 sec.V zásadě to u Corelu obejít lze ( nastavit v něm rychlost klipu do 10 vt) a pak opět upravit na vlastní čas. Palli, díky - bbsenior@klikni.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nie je problem.Pre ziskanie ser.cisla je potrebne sa zaregistrovat na stranke Pro Dad.
Potom pride mailom ser.cislo..
Ak sa nepodari skusit poregistracii nainstalovat progr.znova.
Potom pride mailom ser.cislo..
Ak sa nepodari skusit poregistracii nainstalovat progr.znova.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík, vše, až na přeinstalaci jsem zkusil podle několika návodů, vždy jsem měl podle nich prázdné okénko v dom. stránce- sekce produkty, kde by se mělo zobrazit aktivační číslo- nic. Zkusím ještě přeinstalaci, vč. vyčištění registrů. Zatím absolutní spokojenost, právě sedím u PC a na př.po základní stabilizaci v Corelu (proDAD Mercalli) dokáže klip ještě " zklidnit".Přes to, demo verze bere jen 10 sec.- a to u 95% klipů stačí. Řídím se na př. podle TV- a ve zpravodajství většina záběrů tento čas nepřesáhne. Dík za reakci. bbsenior.JK
-
- Informace
-