Pinnacle 15?

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Milan

Pro evik, rozdíly minimální,zpracování těla,držení, hledáček,displej, stejné.Obraz při velmi slabém osvětlení o chlup lepší sony. U TM700 používám baterii WBG 130 která je zároveň s vytaženým hledáčkem a tudíž používám. U TM mi vadí v hledáčku zobrazení nabídky focus WB
SHTR Iris. Používám nejvíce clonu což je u sony vyřešeno lépe. TM700 nemá možnost natáčet
na klasické rozlišení které používám u sony/třeba pro školky/ kde májí většinou klasické 4.3 televize. TM se zas vejde do kapsy u kalhot, tak že ji mám většinou u sebe a natáčím pro sebe. Sony má sánky mini na což potřebuji redukci pro externí mikrofon Rode za což chtejí
700Kč. TM má tu příchytku na normální rozměr bez problému ve větru s Rode stereo mix/má kožešinu v balení/ Ten objektiv 35mm je kompromis dobrý bez dalších investic. Sony širokáč 5000Kč. Obraz u všech kamer co jsem měl JVC Canon sony Tm 700 stejný.
TM 700 natáčím na kartu,doma strčím do BD30 a prohlížím.
Nesnáším ty kolíčky na zoom, nejlepší je kolíbka ale ta miniaturazice si to vyžádala. A hlavně trh. Kameru má každý natáčejí si svatby na telefon a jsou spokojeni.
Na moje vnoučata TM stačí na svatby stačí XR když to někdo chce, většinou točímVx 2100,
ta natočí vždy všude všechno, pokud bude kšeft tak pořídím Sony AX 200.
Kamera pro dobrou práci musí mít všechny základní funce ovládané tlačítkem na tělese kamery, zmáčknu aje to tam,WB, clona, čas.Zpomalený záznam nepoužívám nemohu posoudit. V pinnacle se to stříhá stejně špatně/sony TM/ Pokud točím venku ,uvnitř,ve skepě na půdě,není čas na hledání v menu na nastavení WB , clony to musí být okamžitě.
Takže každá kamera je na něco vhodnější jiná méně. A ještě sony v SD točí do mpg a obraz na DVD je rozhodně lepší než to přepočítávat z 1920.Videa na netu nezveřejňuji.
Milan

Roman

I já mám výstup na DVD z AVCHD 1920, velice špatný -nepoužitelný.
To i pinnacle to přepočítá lépe. Technologii SVRT jsem zkoušel soubor to vytvoří okamžitě
ale jak takový soubor dostat na placku aby to hrálo v BD přehrávačích?
Nemám s tím zatím zkušenot, mám to 3 dny.
evik

Milane, děkuji za super odpověď.
evik

PD9
Já dělám výstup na DVD= MPEG-2 > Vysoká kvalita DVD

Nahoře> Vytvořit disk>Obsah> +importovat videa, které chcete vypálit
Nahoře> Předvolby nabídky>vybrat menu>vpravo nastavit chování
Nahoře> Předvolby disku>Vybrat typ disku DVD video>HQ nejlepší kvalita>Náhled>pak vypálit

Pořád špatné???
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Tak jsme se dočkali,na stránkách fy Exac jsou konečně umístěny ceny k různým verzím Studia 15 a Studio Avid.Dokonce i trial 15 už dali ke stažení.Odkaz zde:http://www.exac.cz/
Roman
Kontaktovat uživatele:

Ale ty ceny jsou obrovské. Tedy na rozdíl do cen sw obchodu, který je má o dost nižší.
http://www.sw.cz/digitalni-video/uprava ... cle-studio

Mimochodem mě u PD9, Nera i Corelu trápí jedna věc, která je naopak u Pinnacle a je velice dobrá (podle mě) a mnou hojně používaná. Tím je možnost scrollovacím kolečkem jet po jednotlivých snímcích. U PD9 to lze šipkou na klávesnici, ale postupuje to o vteřinu a to je dost hodně velký skok. Nevíte o nějaké vychytávce? V Corelu to teda klávesnicí lze, ale není to tak pohodlné jako u Pinnaclu pomocí kolečka na myši.
evik

No, není to moc vychytaný. Po snímcích jedině roztáhnout na maximum a tahat po snímcích myší : http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/4/4372 ... _nazvu.jpg
steviezah
Kontaktovat uživatele:

A proto se držím Pinnaclu(:D.Malé kamarádské popíchnutí:-)
lubud

Slyšel jsem, že NERO neumí udělat kondiciogram !?!>:D<
vksoft

Těšil jsem se konečně na rychlíka Avid studio a bum! NENÍ 64 bitový, pouze podporuje 64bitové Windows:
Well, after contacting AVID directly I can confirm that Avid Studio IS NOT a 64bits application. Bummer!
(viz dole na stránce http://declic-video-fx.com/language/en- ... en_Capture )
Zamčeno
  • Informace