Já bych jim částěčně věřil. Když Jsem se Vaší ukázku snažil renderovat na podobný bitrate jako originál. S přehráváním v mém PC byly neskutečné problémy. Když jsem klip vyrenderoval v bitrate okolo 16Mbit, přehrávání bylo bez problémů. Záseky se bohužel projevovali vždy. Před i potom.
Jestli ono to něajk nesouvisí z ukládáním videa mezi FAT32 - karta a NTSF - HDD. ale to je jen nepodložená úvaha.
jemné sekání videa
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem tu nělkolikrát uvedl, u mne se nic nezadrhává, ani ten šílený švenk. Moje kamča by mi při té hrůze hlásila, že panoráma je příliž rychlá ! V mojí strojovně zkrátka přepínám z integrované grafiky na graf.kartu. Edius má v nápovědě, že pro náročnější přechodové efekty (u mne třeba 3D Album zakopává při přehrávání v timeline, prolínačka ne) se má integrovaná grafika vypnout. Je to také otázka Biosu co se tam dá nastavit. V PC musí být nainstalený jak ovladač Intelu (integr.graf.), tak Catalysty pro Radeona, nebo ovladače pro nVidia, podle grafiky! Jinak se tu bude řešit a řešit a řeš..... ! X(
Ještě jsem zapomněl dodat, že ve Win8 to WMP v.12 přehrává bez cukání ! Takže kde je zakopaný pes !?!?
Ještě jsem zapomněl dodat, že ve Win8 to WMP v.12 přehrává bez cukání ! Takže kde je zakopaný pes !?!?
-
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrá zpráva !! Jen se divím, že jste tajemný jako hrad v Karpatech a nerozšíříte nám obzory !! Zajímalo by mne, kde byla u vás chybka !! Za vynaloženou snahu si to snad zasloužíme, nebo ne ??
-
- Kontaktovat uživatele:
I mě zajímá, kde byl zakopaný pes. Prosím o rozřešení zapeklité hádanky.
Jasně že si to zasloužíte a ještě jednou všem moc děkuji, vaše rady sice nevedly ke kýženému úspěchu, ale zase jsem se poučil v jiných obzorech........Jen jsem neměl čas a tak jsem to dal na sklo a běžel radostně do práce...........No, ještě minulý týden se nademnou smiloval jeden hodný člověk a PC jsem mu dovezl. Přeinstaloval Windows poladil PC a výsledek stejný.Jen na závěr řekl, že je něco s prokládáním videa.Už jsem se pomalu smířil, že mě to nepojede, začetl jsem se do článku o prokládání videa.
Na konci byla mail adresa autora. Napsal jsem mu o mém trápení a on mi napsal jednu větu : nastavte na výstupu grafiky 50Hz místo 60Hz...... Učinil jsem tak a je po problému.
Někde nahoře jsem psal, že to bude nějaká blbost když na TV to chodí dobře. Ještě jednou děkuji všem za maximální ochotu, moc si toho vážím. Jirka
Na konci byla mail adresa autora. Napsal jsem mu o mém trápení a on mi napsal jednu větu : nastavte na výstupu grafiky 50Hz místo 60Hz...... Učinil jsem tak a je po problému.
Někde nahoře jsem psal, že to bude nějaká blbost když na TV to chodí dobře. Ještě jednou děkuji všem za maximální ochotu, moc si toho vážím. Jirka
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám LCD monitor ACER 1920 x 1200 a gragiku AMD/ATI 6850. Jediné možné nastavení je pouze 60Hz. Když se pokusím zadat 50Hz - nastavení přeskočí na 1920 x 1080 a obraz je na monitoru logicky zkreslený. Takže Váš návod je pro mne nepoužitelný.
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi je to nějaká anomálie. Sice bych to na mé kartě nVidia GTX550 Ti s 1GB GDDR5 nastavil (poslední ovladače), ale vyskočila hláška že to může zapříčinit poškození monitoru ! Tak to raději nezkouším, nepotřebuji to, v pohodě mi to jelo i na 60 Hz. Ale jak jsem už uváděl, přepínám z integrované grafiky Intel na samostatnou grafiku nVidia.
Já mám monitor Benq a 1920 x 1080 se zobrazuje reálně,jsem spokojen...při přenastavení na 50Hz mi nic nehlásilo a vše se ukazuje jak má...mám Sapphire VGA AMD Radeon Vapor-X HD 7770, 1GB
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo, s tím máte začít Jirko začít, že máte Full HD monitor a máte ho nastavený na čpatné frekvenci. Tam je 50Hz nebo 100Hz standardem.
-
- Informace
-