klady a zápory PD 9 x64
-
- Kontaktovat uživatele:
To sartiz.Je to sice mimo mísu ale mluvíte mě z duše. Tento Pan.TZ7 mám taky a prakticky vytvářím to samé jako Vy.Jinak jsem zkoušel všechny možné střih progr.nyní mám PS14 ULTIM.+zkouším i AVS tak uvidím.Jinak problém s pulsováním fotogr. a videa jsem v žádném programu zatím neměl.
pro Milana: PC máte velmi dobré a je divné, že Vám PD zlobí. Zkoušel jste odinstalaci a pak ho znovu nainstalovat? Ale jestli jste spokojený s Pinnaclem a šlape vám bezproblémů...
Doporučila jsem tady PD9 hlavně pro ty (jako já), kteří nemají PC dělo a mají problémy s Pinnaclem, protože jde hlavně o rychlost a přehlednost programu při střihu. Kdo dělal někdy v Pinnaclu, bude mu PD9 blízký, nyní dodám, že i Nero. Všechny jsou česky a ve všech se dá udělat pěkné video
Doporučila jsem tady PD9 hlavně pro ty (jako já), kteří nemají PC dělo a mají problémy s Pinnaclem, protože jde hlavně o rychlost a přehlednost programu při střihu. Kdo dělal někdy v Pinnaclu, bude mu PD9 blízký, nyní dodám, že i Nero. Všechny jsou česky a ve všech se dá udělat pěkné video

Pro mand: měla jsem v Pinnacle ty samé problémy a proto jsem z rychlosti, přehlednosti a také češtiny PD9 i Nera nadšená. Já PD9 teprve poznávám, jen nedávno jsem zjistila jak úžasně velký náhled při střihu HD videa si můžu udělat a další a další 

Stejně jde jen o to, dobře natočit, dobře a rychle sestříhat a když bych chtěla efekt, který neumí, tak si ho udělám jinde

pro MONYS:
Vyzkoušel jsem PD9 i Nero,ale pro mé potřeby jak jsem je popsal výše mi vychází nejlépe AVS Video editor.Má jednu vadu, je v angličtině,ale když jsem to zvládnul já,kmet vy to určitě zvládnete také,je to poměrně jednoduchý editor,ale stačí na Pan.TZ-7,umí AVCHD načte .mts,.mov,.flv atd.To "pulsování" nemusí dělat editor.Přeji hezký den.ZS
Vyzkoušel jsem PD9 i Nero,ale pro mé potřeby jak jsem je popsal výše mi vychází nejlépe AVS Video editor.Má jednu vadu, je v angličtině,ale když jsem to zvládnul já,kmet vy to určitě zvládnete také,je to poměrně jednoduchý editor,ale stačí na Pan.TZ-7,umí AVCHD načte .mts,.mov,.flv atd.To "pulsování" nemusí dělat editor.Přeji hezký den.ZS
evik, díky za shrnutí, asi tedy PD9 nemá význam nijak pokoušet a jako náhradníka za Pinnacle volím Nero. Po prvním pokusném projektu jsem zjistil, že je v lecčems intuitivnější a ergonomičtější než PS (mnou používané funkce jsou rychleji k mání). Jinak klasická prolínačka je pojmenovaná "Prolnutí" a klasická stmívačka "Smočit v barvě" (používám předvolenou černou).
Tyto dva efekty jsem si dal do záložky oblíbených efektů, aby mě to množství dalších efektů na ploše zbytečně nerozptylovalo. (Ty hromady dalších efektů považuji za volovinky a nepoužívám je).

sartiz, vyzkoušel jsem AVS Video Editor 5.2.2.173 a po vytvoření krátkého zkušebního projektu a pokusu o jeho vyrenderování jsem nenašel možnost výstupu na AVCHD DVD. Hledal jsem špatně nebo to tento software nepodporuje?
Pro mand, já bych to řekla takhle....rychlé u AVCHD je jak Nero tak PD.... oba jsou česky a po chvíli se dobře ovládají....záleží pro koho to video děláte...jestli pro děti, tak bych PD určitě vyzkoušela, je tam nepřeberné množství roztomilých blbůstek , z kterých děti budou určitě nadšené(stovky se jich dají zdarma stáhnout).
Já natáčím partu hobby motokrosařů věkem 19-63 let a každý nějak jede...i ten nejpomalejší se chce na videu vidět...jezdíme často, každý víkend a tak je to dost stejný, nemám nijak zvlášť atraktivní záběry, ale snažím se udělat video alespoň trochu zajímavé a něčím drobným ho oživit. V PD je opravdu hodně možností včetně ohňů, různých částic, dělá opravdu pěkný zpomalený pohyb atd.
Jezdci se na videa rádi dívají a cokoliv zvláštního do nich dám, obdivují
Taky doufám, že jsou videa udělaný tak, že i cizího trochu zaujmou 
Nero se mi líbí a hned jsem v něm začala dělat projekt, s kterým jsem si nevěděla v PD rady. Já jsem s PD9 hodně spokojená a proto ho tady doporučuji, hlavně těm, kteří mají s Pinnaclem problémy a potřebují videa zpracovat rychle. Určitě zůstane hlavním, ve kterém budu video stříhat (i když teď asi občas skočím do Nera
. Zjistila jsem, že u střihových programů je to úplně stejné jako u čehokoliv jiného , ten má to ten zase tohle, ale žádný nemá všechno. Takže já upřednostňuji rychlost a jednoduchost a pokud mi něco chybí, tak sáhnu jinam.
Jestli máte čas, tak PD9 vyzkoušejte !
Já natáčím partu hobby motokrosařů věkem 19-63 let a každý nějak jede...i ten nejpomalejší se chce na videu vidět...jezdíme často, každý víkend a tak je to dost stejný, nemám nijak zvlášť atraktivní záběry, ale snažím se udělat video alespoň trochu zajímavé a něčím drobným ho oživit. V PD je opravdu hodně možností včetně ohňů, různých částic, dělá opravdu pěkný zpomalený pohyb atd.
Jezdci se na videa rádi dívají a cokoliv zvláštního do nich dám, obdivují

Nero se mi líbí a hned jsem v něm začala dělat projekt, s kterým jsem si nevěděla v PD rady. Já jsem s PD9 hodně spokojená a proto ho tady doporučuji, hlavně těm, kteří mají s Pinnaclem problémy a potřebují videa zpracovat rychle. Určitě zůstane hlavním, ve kterém budu video stříhat (i když teď asi občas skočím do Nera

Jestli máte čas, tak PD9 vyzkoušejte !
pro mand:
Pokud tuto funkci potřebujete,tento software ji ani v poslední variantě nepodporuje.
Přeji hezký den.ZS
Pokud tuto funkci potřebujete,tento software ji ani v poslední variantě nepodporuje.
Přeji hezký den.ZS
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
dokázal by někdo poradit jak to udělat abych dostal ze stopy efekty apod. aniž by se ty ostatní neposunuly o čas, který ten odstraněný zabíral? Konkrétně jde o to, že občas využívam jakéhosi toho kouzelníka a ten tam dá občas solidní efekty ale občas by bylo je třeba odstranit.
Děkuji Šány.
dokázal by někdo poradit jak to udělat abych dostal ze stopy efekty apod. aniž by se ty ostatní neposunuly o čas, který ten odstraněný zabíral? Konkrétně jde o to, že občas využívam jakéhosi toho kouzelníka a ten tam dá občas solidní efekty ale občas by bylo je třeba odstranit.
Děkuji Šány.
-
- Informace
-