AVCHD v Pinnacle 14 UC

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Zkal

Sakra, jak se dají dodatečně opravit ty chybky v textu?
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Musíte se do fóra zaregistrovat. Jinak to nejde.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Dík za tip na úpravu blábolů ... ale starší příspěvky před registrací opravit nejdou - tak se s tím prostě smířím :-)

Prosím ať nelaboruji zbytečně...
Obraz AVCHD do televize přes HDMI z PowerDVD 10 nebo WMP bez problémů ale beze zvuku. Zvuk Dolby digital. Moje starší plazma Panasonic nepodporuje ještě mpg4.
Přesto obraz OK. Je v tomhle zakopanej pes, že zvuk nejde nebo ne?
(Z VLC zvuk v pohodě ale trochu střapatý obraz za pohybem.)
Dík za případné tipy
Zkal
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Tak to nevím,to nemám:-)
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Já se ptám, skrze jakou grafickou kartu jde signál do té TV. Je veden obraz i zvuk přes HDMI anebo je zvuk oddělen a posílán do TV samostatným kabelem přes zvukovou kartu či grafickou kartu? Já posílám obraz do TV Sony full HD LCD z MSI ATI 4890 přes redukci DVI do TV HDMI a zvuk ze zvukovky Creative Audigi 4 SPDIF (optický kabel do Recieveru Pioneer a vše funguje přes Power DVD 9 i 10.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

To Romolus:
Zvuk ze zvukové karty v analogovém jacku při nastavení na analog je OK.
Při přepnutí na digi výstup - bez zvuku i na optice i na koaxu. Při propojení do grafické karty kablíkem (tuším přes přes PCI?) zvuk z HDMI taky nejde. Zkoušel jsem i kodeky a nic...
Tím HDMI mám snahu honit střed zvuku z televize. Mám nastaveno na 2ch zvuk a jen z beden je mi to nepříjemné. U DVD bez problémů. U AVCHD hluché.
Mám hokej v tom čím je vlastně zvuk přehratelnej v případě 2ch Dolby Digital.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

v Power DVD 10 se nastavuje SPDIF výstup takto. Otevřeme Power DVD, pravým tlačítkem klikneme do obrazovky. Tam je nastavení, zvuk, reproduktory a použít SPDIF a zvuk cílený optickým kabelem do TV (nebo Recieveru, zesilovače) musí hrát bez problémů. 2ch DD musí hrát i AVCHD souboru. Alespoň mě to funguje.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

...tak tohle nastavení Romolusi přesně znám a i mám... bohužel AVCHD nic... co je na tom DD tak divnýho nebo nestandardního? Myslíš, že ho třeba nepodporuje moje televize?
Neumím vyzkoušet jinak než přes HDMI televize, neb nemám na zesilovači vstup pro digi zvuk.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Ještě prosím Romolusi, když si se zmínil o Power DVD10, jak spouštíš v tomto programu AVCHD resp. BDMV, aby se ti přehrávaly i meníčka. Já se vždy proklikám až do SREAMU a ve všech adresářích zkouším stisknout Play a nic. Na konkrétní soubor ve Sreamu už to funguje ale bez Meny.
V případě Video_TS (SD) to meny přehrává bez problémů.
Dík
Zkal
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Příteli. Tento problém mám také. S menu mi to funguje pouze, když to pouštím z vypáleného DVD. Ze souboru stejně, jako Vám (Tobě), pouhý holý soubor.
Zamčeno
  • Informace