Pinnacle Studio plus 10
-
- Kontaktovat uživatele:
Sériové číslo je na instalačním médiu.
Zdrávím, potřeboval bych pomoct s programem Pinnacle studio 10 je tu někdo kdo by mi pomohl?
Jestli je tu někdo takovej budu moc vděčnej za radu.
Problém mám v tom, že jsem si koupil tenhle program a nainstaloval jsem si ho do notesu. A znáteto, čím víc na tom děláte tím víc vám vadí že je notes pomalej. Koupil jsem si teda supr stolní počítač, kam jsem nainstaloval tenhle program a ouha. Při stříhání filmu to funguje suprově, bohužel při závěrečném stahování na DVD, Suboru atd. mi program hází místo přechodů, menu zelený plochy a to i ve výsledku.
Potřeboval bych poradit co s tím. Jestli by někdo byl tak laskav odepište mi na mail: LukasHrusti.cz@seznam.cz Moc díky
P.S. Zkoušel jsem i přeinstalovat program a nepomohlo to
Jestli je tu někdo takovej budu moc vděčnej za radu.
Problém mám v tom, že jsem si koupil tenhle program a nainstaloval jsem si ho do notesu. A znáteto, čím víc na tom děláte tím víc vám vadí že je notes pomalej. Koupil jsem si teda supr stolní počítač, kam jsem nainstaloval tenhle program a ouha. Při stříhání filmu to funguje suprově, bohužel při závěrečném stahování na DVD, Suboru atd. mi program hází místo přechodů, menu zelený plochy a to i ve výsledku.
Potřeboval bych poradit co s tím. Jestli by někdo byl tak laskav odepište mi na mail: LukasHrusti.cz@seznam.cz Moc díky
P.S. Zkoušel jsem i přeinstalovat program a nepomohlo to
Ahoj, po instalaci vse ok, ale jak nabehne PS10 tak mi vyskoci hlaska neco o graf. karte , nainstaluji new a problem pretrvava (zvuk jde ale obraz je stale elena plocha) co s tim? Dekuji Martin
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím poradiť, ako mám vyriešiť , ak si chcem vytvoriť na DVD
Hlavné menu, kde by som mal voľbu iba dvoch tlačidiel a to na ( Prehrať film a kapitoly ) . Ďalej pri kliknutí na kapitoly by som išiel na tkzv. "podmenu" kde by som mal všetky kapitoly filmu + tlačidlá vrátiť na hlavné menu a ísť na ďaľšie kapitoly.
Vopred ďakujem.
Hlavné menu, kde by som mal voľbu iba dvoch tlačidiel a to na ( Prehrať film a kapitoly ) . Ďalej pri kliknutí na kapitoly by som išiel na tkzv. "podmenu" kde by som mal všetky kapitoly filmu + tlačidlá vrátiť na hlavné menu a ísť na ďaľšie kapitoly.
Vopred ďakujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vytvoř si ty menu s tlačítky (nastav je jako "normální tlačítko") a do časové osy dej i ty klipy.
Pak dvojklikem rozbal nastavení toho menu (nejdřív to první, ostatní pak uděláš stejně) a myší "přetáhni" z časové osy klip na tlačítko které ho má spouštět (přetáhnout můžeš na tlačítko i podmenu - tím zajistíš to otevření podmenu po kliknutí na tlačítko).
Pak dvojklikem rozbal nastavení toho menu (nejdřív to první, ostatní pak uděláš stejně) a myší "přetáhni" z časové osy klip na tlačítko které ho má spouštět (přetáhnout můžeš na tlačítko i podmenu - tím zajistíš to otevření podmenu po kliknutí na tlačítko).
Ahoj, mám problém s rendrováním videa.
Skoro vždycky se mi to zasekne při zápisu finálního souboru.
A když ne při něm, tak už při rendru snímků, a to hodí export eror-real time.
Což by se dalo pochopit jako chyba ve vlatním videu.
Ale vážně nevím co s tímzaseknutí při zápisu finálního souboru.
Navíc to nehází žádnou chybu, program se tváří, že normálně běží ale nic se neděje ani pokud to nechám třeba dvě hodiny.
Dokonce ani správce úloh se tváří, že je vše ok.
Díky za radu.
Navíc to nehází žádnou chybu, program se tváří, že normálně běží ale nic se neděje ani pokud to nechám třeba dvě hodiny.
Díky za radu.
Ahoj, mám problém s rendrováním videa.
Díky za radu.
Díky za radu.
Ahoj. Mám ten samý problém s Pinnaclem 12. Všechno, jakoby při zápisu finálního souboru všechno jelo, jak má, ale ve skutečností Studio 12 Ultimate stojí. Také by mi pomohla rada, jak s tohoto problému zdárně vybruslit.
Prosím o radu, pracuji v programu Pinnacle studio 10, a teď mám problém, jedná se o to, že v přípravě vše funguje, jak obraz tak komentář, přechody, hudba prostě vše. Po exportu filmu na pevný disc a nasledném spuštění se přechody třesou a jsou černo-bílé.
Použila jsem tyto parametry pro export do souboru:typ souboru: MPEG -2, předvolba - vlastní, a pak u nastavení se mi nezobrazí frekvece snímků. Může mi někdo pomoc, moc prosím.
Použila jsem tyto parametry pro export do souboru:typ souboru: MPEG -2, předvolba - vlastní, a pak u nastavení se mi nezobrazí frekvece snímků. Může mi někdo pomoc, moc prosím.
-
- Informace
-