Pinnacle 21
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě chyby byly odeslány výrobci. Zde jen komentuji a nechávám na posouzení ostatních, zda se vyplatí tuto verzi začít používat, nebo zda ještě počkat s nákupem. Třeba se někdo rozhodne že avízované chyby mu nevadí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Malá odbočka od samotného PIN 21. V souvislosti s pořízením Pinnacle 21, jsem zauvažoval o výkonnějším HW pro střih a původně jsem uvažoval o AMD Ryzen - 8 jader, 16 vláken. Po dotazu u EXAC - vůbec nevědí, jak by se Ryzen choval.
Naštěstí se v těchto dnech začala prodávat 8. generace i7 (konečně) a zde je tedy jasnou volbou i7 Coffee Lake - i7-8700 (6 jader - 12 vláken). cenovka více než příjemná ve srovnání s předchozími řadami. To jen jako tip pro někoho kdo řeší stejný problém.
Naštěstí se v těchto dnech začala prodávat 8. generace i7 (konečně) a zde je tedy jasnou volbou i7 Coffee Lake - i7-8700 (6 jader - 12 vláken). cenovka více než příjemná ve srovnání s předchozími řadami. To jen jako tip pro někoho kdo řeší stejný problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už hodinu hledám nastavení rychlosti videa - potřebuji zpomalit záběr. Tam kde to bývalo to není (menu na pravé tlačítko myši) - netušíte, prosím, někdo kde to je? Manuál je dementní - píše: Okno ovládání rychlosti je spuštěno výběrem položky Rychlost... :-/
-
- Kontaktovat uživatele:
Vľavo hore je - Knihovna - Editor - stlač editor a potom, mapovaní času a máš to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky - mám LCD 24" a nevšiml jsem si že menu pokračuje "za roh"(nevešlo se). Takže k novému PC to chce ještě 27" alespoň - díky!
-
- Kontaktovat uživatele:
Pls tušíte někdo v čem by mohl být problém? Dal jsem včera exportovat projekt o délce 26 minut a v PIN 21 se mi to seklo na 74%. Udělal jsem pokus, projekt jsem dal vyexportovat na 2x - 13+13minut. Oboje OK, Dal jsem to zpracovat jako nový projekt - tedy načetl jsem do osy tyto 2 filmy 13 minut a světe div se. Export se sekl na zcela totožném místě. Tedy jediné co zůstalo shodné je místo zatuhnutí - tedy nejsem schopen ani jednou překročit čas 19 minut 23 sekund. Při ZCELA rozdílném způsobu zpracování projektu - oba exporty byly nastaveny na jinou rychlost maximálního přenosu.
Exportuji do MTS - 1920x1080, 60snímků - první pokus, byla maximální přenos 25000 kbit/s, druhý pak 30000 kbit /s. - ale s tímto to evidentně nesouvisí.
Díky za info!
Exportuji do MTS - 1920x1080, 60snímků - první pokus, byla maximální přenos 25000 kbit/s, druhý pak 30000 kbit /s. - ale s tímto to evidentně nesouvisí.
Díky za info!
Vymazať v ovl.paneloch rendrovanie, urobiť nový render, počkať za každým 10-15 minút a urobiť nový export. Tiež pozrieť, kde to seklo, či tam nie je snímok navyše (pri orezávaní a nevymazaní). To mi robili v 18, ale firma urobila upgrade podľa mojich dát z počítača (čítať PS20 debatu). Teraz zakaždým pred exportom robím nový render a film ani len nesekne, ide úplne čisto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Upravil jsem inkriminované místo - opět zásek. Daným místem to ale zcela jistě není. Je jedno zda se exportuje nakouskovaný projekt s přechody a titulky, nebo jen do osy již hodíte hotový film.
Vzal jsem oba zmíněné filmy 2x 13minut a v časové ose jsem je prohodil - tím jsem vyloučil chybu projektu v daném místě. RENDER byl vždy proveden nový - při všech pokusech. Zásek je vždy ve stejném čase.
Jsem přesvědčen, že PIN 21 není schopno vyexportovat více než 19 minu 23 sekund - v požadovaném formátu MTS. Tento formát nikdy neprošel dále, byť byl nastaven s různými drobnými změnami v nastavení.
Prosím o info, prošel jste někdo v MTS při nastaveí: 1920x1080, přenos 24.000 - 30.000kbit/s , rychlost snímků 59.94 - nad daný časový limit? Díky!
Vzal jsem oba zmíněné filmy 2x 13minut a v časové ose jsem je prohodil - tím jsem vyloučil chybu projektu v daném místě. RENDER byl vždy proveden nový - při všech pokusech. Zásek je vždy ve stejném čase.
Jsem přesvědčen, že PIN 21 není schopno vyexportovat více než 19 minu 23 sekund - v požadovaném formátu MTS. Tento formát nikdy neprošel dále, byť byl nastaven s různými drobnými změnami v nastavení.
Prosím o info, prošel jste někdo v MTS při nastaveí: 1920x1080, přenos 24.000 - 30.000kbit/s , rychlost snímků 59.94 - nad daný časový limit? Díky!
Neviem, ale bežne exportujeme projektyv rôznom formáte, hlavne MTS projekty dlhé 90 minut a bez problémov.
Neviem, ale bežne exportujeme projektyv rôznom formáte, hlavne MTS projekty dlhé 90 minut a bez problémov.
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem zkusil jiný formát a vše OK - ještě zkouším zda není problém v počtu snímků. Vy pane Polnere, předpookládám že jedete v 60snímcích, že ano? Nebo něco speciálně nastavujete ještě? Já volím jen MTS, FULL HD / 60s a datový tok cca 25-30kBit/s. Zbytek nenastavuji. Lišíte se prosím ještě v nečem? Děkuji!
-
- Informace
-