Pinnacle Studio 14

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Jarin

zdravim, mam problem s aktivaci FX přechodů a dalšími přechody, krom normálních 2D a Alpha magic, ty mě idů ale ostatní ne... co s tým? díky
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Zkuste tento odkaz
Jarin

Nic, zadna zmena...
petr

Při importu z kamerky Sony na obrazovce samé digi čterečky.
To samé je i na záznamu.
PORADÍ NĚKDO ?
Díky moc
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Tak jestli je už problém na záznamu v kamerce před importem,je chyba v kameře.Nebo jsem to nepochopil?O jakou kameru se jedná:s DV nebo s digitálním záznamem nebo webkameru?Má kamera display nebo jenom optický hledáček,který slouží zároveň jako zobrazovač?Při přehrávání natočeného materiálu v kameře je obraz normální?
Petr

Jedná se o kameru Sony DCR-TRV12E, obraz na displayi kamery je OK, propojeno i.Linkem,
běží to na WIN7 a ten ji dokonce rozpoznal ale na grabovací obrazovce i v záznamu je obraz plný kostiček.Zkusil jsem importovat ve Virtual Dubu a problém je stejný.Měl jsem už Pinnacl 8 a kartu DC10 a tam se to nějak nechalo nastavit (ale už nevím).V pinnaclu 14 toto nastavení neexistuje.Díky za radu
Romolus
Kontaktovat uživatele:

S touto kamerou je hloupost snažit se dostat natočené soubory do počítače skrze Pinnacle. Mnohem lépe poslouží, ke kameře přibalený software Picture Motion Browser. Soubory AVCHD naimportované tímto způsobem do PC, se dají bez problému otevřít v Pinnacle Studiu 14 a editovat. Je na to ale opravdu potřeba silný počítač.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Domnívám se,že tato kamera neprodukuje AVCHD soubory,jedná se o CCD digitální kameru se záznamem na pásku ve formátu DV.To ovšem za předpokladu,že jsem našel správný popis této kamery,prosil bych o upřesnění,zatím jsem nenašel návod.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Tak to je možné. Ostudně jsem se přehlédl! :-( Domníval jsem se, že jde o kameru -SR12E. Promiňte, ale i tak by to mělo s mnou uvedeným programem jít. Návod.
Petr

hm ... nejde to ani s PMB ver.5.3
Pořád samý čtverečky
hi
Zamčeno
  • Informace