Pinnacle Studio 14
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jistý,tato kamera má firewire(Sony používá výraz iLink) konektor.Zkuste v počítači přehodit do jiného vstupu karty firewire,nebo zkuste jiný kabel,zkontrolujte ovladače karty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Máte-li W7, potom zkuste Ovládací panely, Hardware a zvuk, Přidat zařízení. samozřejmě je třeba mít zapojenou kameru přes Firewire (iLink). Mužete zkusit také PC se zapojenou kamerou restartovat a doufat, že si jí systém při nabíhání všimne, osahá a aktivuje příslušný ovladač zařízení. Také je možné nahlédnout do Správce zařízení, zjistit je-li tam zobrazen příslušná IEEE 1394 a pokusit se aktualizovat ovladač online skrze internetovou automatickou službu aktualizace ovladače.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz :
Dá se nějak otevřít a zpracovat v Pinnacle Studio 14 HD Ultimate soubor MKV a SRT ??? :S
Ať dělám-co dělám, prostě mi to nejde :X
Dá se nějak otevřít a zpracovat v Pinnacle Studio 14 HD Ultimate soubor MKV a SRT ??? :S
Ať dělám-co dělám, prostě mi to nejde :X
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bohužel nepůjde,MKV je soubor v kontejneru Matroska,což není až tak běžný formát a SRT je textový soubor titulků pro přehrávače,které jej umějí načíst.Řešením by bylo otevřít tyto soubory v programu které to znají,jsou pro tyto videa určená a z nich exportovat do nějakého standartního formátu.Mělo by to jít pomocí media Playeru classic se ffdshow filtry,ale jestli jde taky z toho export to nevím,soubory mkv,ogg,mpa a podobnými nestandartními se nezabývám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info
A samotný MKV soubor ve 14 HD Ultimate otevřít jde ??? :S
Co čtu, tak jen tahle verze to má umět, ale mě to neustále vyhazuje tabulku, že MKV nepodporuje :X
Co dělám blbě ::o
A samotný MKV soubor ve 14 HD Ultimate otevřít jde ??? :S
Co čtu, tak jen tahle verze to má umět, ale mě to neustále vyhazuje tabulku, že MKV nepodporuje :X
Co dělám blbě ::o
-
- Kontaktovat uživatele:
Neděláte nic blbě,pokud někdo někde tvrdí,že soubory MKV jsou podporovány,tak bych i já rád věděl jak když Pinnacle jej ve specifikaci vůbec nemá.Tady máte výpis přímo ze stránek Pinnaclu:
Import Formats
* Video: AVCHD*, BD Blu-ray*, DV, HDV, AVI, MPEG-1, MPEG-2, DivX®*, MPEG-4*, 3GP(MPEG-4)*, WMV, Non-encrypted DVD titles (incl. DVD-VR/+VR), QuickTime® (DV, MPEG-4*, H.264*)
* Audio: MP3, MPA, WAV, AC3*, WMA
* Graphic: BMP, GIF, JPG, PCX, PSD, TGA, TIF, WMF, PNG, J2K
Hvězdičkou označené jsou ty co se musejí registrovat.
Přímý odkaz máte zde:
http://pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Pr ... ion+14.htm
Jenom si přepněte na kartu specifications.
16.1. 2011 9:25 Dnes si můžete stáhnout konverter MKV souborů zadarmo stáhnout tady:
http://www.giveawayoftheday.com/mediava ... converter/
Platnost odkazu je 24 hodin,pak se objeví další program.
Import Formats
* Video: AVCHD*, BD Blu-ray*, DV, HDV, AVI, MPEG-1, MPEG-2, DivX®*, MPEG-4*, 3GP(MPEG-4)*, WMV, Non-encrypted DVD titles (incl. DVD-VR/+VR), QuickTime® (DV, MPEG-4*, H.264*)
* Audio: MP3, MPA, WAV, AC3*, WMA
* Graphic: BMP, GIF, JPG, PCX, PSD, TGA, TIF, WMF, PNG, J2K
Hvězdičkou označené jsou ty co se musejí registrovat.
Přímý odkaz máte zde:
http://pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Pr ... ion+14.htm
Jenom si přepněte na kartu specifications.
16.1. 2011 9:25 Dnes si můžete stáhnout konverter MKV souborů zadarmo stáhnout tady:
http://www.giveawayoftheday.com/mediava ... converter/
Platnost odkazu je 24 hodin,pak se objeví další program.
Zdravím.Mám takový problém, a to takový, že když do pinnaclu 14 exportuju z DVD soubory VOB automatický se nakopírujou jako MPG to je OK.Kvalita těch DVD souborů je dobrá a ostrá,udělám pár úprav v těch videí, konečná délka videa je 1 h:15 min.Jakmile to převedu na DVD v kvalite vetsina videii na disku DVD (když dám lepší kvalitu, tak to zabírá asi 9GB a já to potřebuji na 4,7 GB), tak je kvalita toho výstupního videa děsivá.Co mám tedy udělat aby výstupní video vlezlo na 4,7GB a kvalita srovnatelná s DVD kvalitou. Díky moc
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdou dělat zázraky. PS14 je schopno v "plné" DVD kvalitě pojmout na cca 70 minut videa. Záleží samozřejmě na tom, jaký je přidružený zvuk. PCM si ukousne velkou část souboru pro sebe, zvuk je ve stereu a v CD kvalitě. S tímto zvukem jde bitrate nastavit max. na 7500Kbps. Nastavíte-li zvuk PM1 nebo dolby digital, dá se nastavit kvalita obrazu, až na 8500Kbps. Pinnacle bohužel ve standardním nastavení nevyužije celých 4.38Gb, ale pouhých cca3.9GB. Proto je nutné před renderingem videa zvolit, jako výstupní DVD 8.5GB (dvouvrstvé) a to, i když finální soubor směrujete nejprve na HDD a vypálíte, až později. Před vypalováním vypočítaný soubor zkontrolujete a musí mít maximálně právě těch 4.38GB, jinak se na jednovrstvé DVD nevejde. Bohužel se k tomu dá dojít pouze experimentováním s nastavením bitrate v kombinaci s vhodným zvukem. Ovšem nelze očekávat ani při nejvyšším nastavení možném v Pinnacle Studio, že obraz bude tak brilantní, jako je na originál DVD filmech. Ti dosahují kvality výstupu videa hardwarovými převodníky, které jsou pro obyčejného amatéra nedostupné. Není proto možné v PS očekávat zázraky. I při nejvyšší kvalitě je obraz z Pinnacle v MPEG2 lehounce, jakoby v závoji. Chybí ostrost a ztrácí se detaily a to, i když je vstupní originální video z FULL HD kamery. Pinnacle Studio 14, se svou cenou cca 2500Kč nedokáže naplnit očekávání profesionální kvality obrazu. Je to pouze produkt pro amatéry. Nastavujte vždy pouze vlastní kvalitu, nikdy se nespoléhejte na automatické nastavení v Exportu videa.
Dzuris napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Zdravím.Mám takový problém, a to takový, že
> když do pinnaclu 14 exportuju z DVD soubory VOB
Záleží na tom jaké úpravy ve videu chcete udělat. Pokud je to něco jednoduchého použil bych Mpeg DVD videdeoWizard. (Používá tzv. Smart render, přepočítává pouze upravené části videa.) Jestliže by bylo výsledné video větší než vámi požadovaných 4,38 Gb, vytvořil bych DVD ve velikosti souboru a to bych zmenšil v DVD2One. Toto jsem dělal již několikrát a výsledek byl lepší než PS.
-------------------------------------------------------
> Zdravím.Mám takový problém, a to takový, že
> když do pinnaclu 14 exportuju z DVD soubory VOB
Záleží na tom jaké úpravy ve videu chcete udělat. Pokud je to něco jednoduchého použil bych Mpeg DVD videdeoWizard. (Používá tzv. Smart render, přepočítává pouze upravené části videa.) Jestliže by bylo výsledné video větší než vámi požadovaných 4,38 Gb, vytvořil bych DVD ve velikosti souboru a to bych zmenšil v DVD2One. Toto jsem dělal již několikrát a výsledek byl lepší než PS.
zdravim, mam problem s aktivaci FX přechodů a dalšími přechody, krom normálních 2D a Alpha magic, ty mě idů ale ostatní ne... co s tým? díky
-
- Informace
-