NEW EDIUS 6.5

Odpovědět
steviezah
Kontaktovat uživatele:

To mě nepřekvapuje.Obvykle projekt vytvořený ve vyšší verzi nemusí korektně fungovat v nižší.
V Pinnacle např. projekt vyšší verze se vůbec neotevře v nižší.
roman51
Kontaktovat uživatele:

A v tom je ten průšvih. Eda 6.5 se dá aktivovat jen na 2 PC a tak by nešlo přenášet jeden projekt na externím HDD na více PC jako s v.6.06 (v.6.07 nepoužívám, nepodporuje HW kódování).
666dia
Kontaktovat uživatele:

aha...jo už jsem to pochopil, není to přenosné mezi dvěma verzemi....no, v každé tam může být jiný efekt....
roman51
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem se konečně ze stránek GrassValley dověděl za přispění google, že přechodové efekty jsou ve v.6.5 celkově překopány a tak většinou nejsou s předchozí verzí kompatibilní. Na to jsem vlastně přišel sám, jen jsem si myslel, že bude na to nějaký fígl. NENÍ ! Ale titulkovač je prý kompatibilní, a zatím mi to fungovalo.
martin001

dobry den, mam na skušku nainštalovany edius 6,5.. vznikol mi problem pri vloženy statickeho obrazku z filmu. ulozim obrazok z filmu.. skusal som rozne formaty, no obrazok sa pri prehravani trasie.. neviete mi niekto pomoc kde može byt chyba? po vlozeni fotky je obraz v poriadku. trasenie je len ked sa ulozi obrazok priamo z filmu.
dakujem
roman51
Kontaktovat uživatele:

Já běžně z timeline obrázky stahuji, upravuji je ve Photoshopu a po úpravě znuvu vkládám do timeline. Ve Photoshopu je ukládám jako .jpg a nemám problém!
martin001

...mne sa uklada už akokeby rozdvojeny obrazok. ked uložený obrazok otvorím ( nie v ediuse) tak je už "rozmazany" asi treba niečo nastaviť..
Boda
Kontaktovat uživatele:

martin001: Na to je jednoduché řešení. Otevřte si efekty a ve videoefektech si najdětě efekt "Anti Flicker". Následně vybraný efekt vložte na fotku, kterou máte hozenou v časové ose a problém by měl být vyřešen (obraz by se jiz neměl třepat, blikat apod) Je možné, že se fotka trošičku rozostří (pokud je fotka kvalitní, tak to není ani poznat, pokud je v horší kvalitě, tak doporučuji použít efekt ostření a trochu doostřit .... ale to je individuální
dude

Na tom FTP je update 6.52 a je pod heslem... nevite nekdo prosimvas jake ???
roman51
Kontaktovat uživatele:

Kde jsi našel Edu 6.52 ? Na stránkách Grass Valley je poslední v.6.51 !!??
Odpovědět
  • Informace