Já našel tohle co se mi víc líbí s ohledem na další zpracování.
http://rchobbyracing.cz/Nahradni%20dily ... s%20e-revo
Stabilizátor pro malé kamery
-
- Kontaktovat uživatele:
V OBI mají pěkný ocelový kardánek za 155,- Kč. Je ze sady "gola" firmy LUX, ale prodávají ho i sólo.
Kdybych si já vyráběl takový stabilizátor, tak koupím tu sadu celou (za cca1250,- Kč) a měl bych okamžitě i profi madlo a zacvakávací fórichtung na to ostatní. No a kdyby stabilizátor náhodou nefungoval - sada gola zůstane na příště:D.
Kdybych si já vyráběl takový stabilizátor, tak koupím tu sadu celou (za cca1250,- Kč) a měl bych okamžitě i profi madlo a zacvakávací fórichtung na to ostatní. No a kdyby stabilizátor náhodou nefungoval - sada gola zůstane na příště:D.
Koupila jsem si Manfrotto modosteady 585. Kameru mám Panasonic TM700. Je to piplačka nastavit, ale výsledek je za tu cenu dobrý !!!
Zajímavá kombinace, nebylo by možné poslat ukázkové video? - uvažuji totiž o něčem podobném. Už jsem postavil 3 steadikamy podle různých návodů, ale s výsledkem nejsem spokojený.Nejlépe se chová asi tento [www.diycamera.com]
,ale vždy skončím na přesném vyvážení. I když kamera se mi už zdá vyvážená a v klidu, tak při chůzi se stejně docela docela rozhýbe do stran. Nevím asi jak přesně rozložit přední a spodní závaží v poměru ke kameře. Manfrotto modosteady 585 je za služnou cenu a hlavně malý. Pokud by video vypadalo, jak říkáš za tu cenu dobře, tak bych do něho asi šel..
,ale vždy skončím na přesném vyvážení. I když kamera se mi už zdá vyvážená a v klidu, tak při chůzi se stejně docela docela rozhýbe do stran. Nevím asi jak přesně rozložit přední a spodní závaží v poměru ke kameře. Manfrotto modosteady 585 je za služnou cenu a hlavně malý. Pokud by video vypadalo, jak říkáš za tu cenu dobře, tak bych do něho asi šel..
Pokusím se něco natočit, ale ještě nejsem úplně spokojená s vyvážením. Kovové placky (závaží), které u toho jsou, nestačí na dobré vyvážení, protože podle mne záleží na každém gramu a ty placky jsou moc velké. Nakonec se mi to celkem podařilo, že jsem nechala jenom dvě placky a pak se to snažím vyvážit závažíčkama na vyvažování kol u automobilu, jsou po 5g. Je neuveřitelné co všechno udělá jedno závaží, klidně bych 5g ještě rozdělila
Zjistila jsem, že méně závaží=lepší výsledek.
Stabilizátor je velmi citlivý na pohyb ruky a myslím, že budu mít problémy s otevřeným LCD až bude foukat vítr
Zjistila jsem, že méně závaží=lepší výsledek.
Stabilizátor je velmi citlivý na pohyb ruky a myslím, že budu mít problémy s otevřeným LCD až bude foukat vítr
-
- Kontaktovat uživatele:
Slušné,ba přímo dostačující,by mě zajímalo jestli by to umělo kompenzovat i můj stařecký třes
celého člověka>:D<(:DB)-
celého člověka>:D<(:DB)-
-
- Kontaktovat uživatele:
To evik: Dobrý den,protože jsem nenašel možnost soukr. zprávy na Váš nick, chci poprosit zda mě můžete dát odpověd na můj dotaz v rubrice Pokec.Předem děkuji.
-
- Informace
-