Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Crafta

ahojky, prosím poradil by mi někdo s tímto programem? při nahrávání z kamery mi při upravě videa program napíše Pinnacle není přepnut na PAL:( nevím co s tím měl sem starší verze... prosím o pomoc:) dík
Otto

Zdravím Vás a prosím o pomoc.V pinnacle 11 Ultimate Vytvořím film včetně menu.Po přepnutí do DVD režimu se objeví přes menu 3 různě široké bílé pruhy.Po renderování DVD disku nefunguje menu v PC přehrávačích.DVD se ani nerozběhne. Ve stolním DVD vše funguje.PS 9 fungovala bez problémů..
d2mac
Kontaktovat uživatele:

pro Crafta:

musis mit seriove cislo pro EVROPU (PAL)...
stiv

prosím poraďtě,mám bonusi a nevím jak je mám odemknout hlavně kde mám generátor key ale nevím kam je mám ty kódy zadávat
MIKE

cau ty jo mozna spatne ctu ale nevite co znaema rezim PAL u 11??? chi editovat videjko a kdykoliv ho chci pretahnout na pracovni listu tak se mi napise ze pinnacle nei v rezim PAL diky za rady cest
Jirka

Moje zkušenosti s pinnacle 11 plus aktualizace 11.1 vytvořil jsem projekt celkem to šlo.Zadal jsem vytvořit disk asi na 5 pokus se mi podařilo vytvořit dvd.Po shlednutí vytvořeného dvd jsem zistil tyto chyby tam kde byl složitější přechod zelené pruhy ,klasický přechod prolínačky nebo stmavení ten zmizel a místo toho oběvil titulek ,který jsem zadal v předchozí kapitole.Závěr totálně nedívatelný paskvil.Odinstalace p 11 nainstalováni p10.
omicron269
Kontaktovat uživatele:

Taktez jsem se vratil na Studio 10. Presneji na 10.7. Zkousel jsem patch 10.8 ale blikal mi obraz videa tak jako pri patch 11.1. Takze 10.7 je asi nejlepsi.
Kopr

Prosím moc o radu... tak jak psal kolega předemnou, že se mu některé přechody změnili na zelenou plochu a některé přechody se prolínali přes fotku kterou jsem tam vložil na začátku. Nepodařilo se Vám to někomu vyřešit? Pokud bych přešel tak jak on na starší verzi neotevřu ten projekt který mám hotový a je měsíc práce v prde.... Díky moc za jakoukoliv radu
lubud

Se Studiem 11 zkušenosti nemám - po anabázi s PS 10 tomu zatím nevěřím. Proto dělám různé části projektu v různých softech - vlastní jednoduchý střih v P10.7, zvuk v Sound Forge 8, tvorbu DVD v Architectu 3, atd. (prostě dělám v tom, co je lepší než PS 10.7). Jako meziprodukt používám *.avi, po zadání "vytvořit soubor". Takže pokud Ti PS 11 vytváří zmetky a máš obavy ze ztráty už hotového díla přechodem na PS 10.7, zkus v PS 11 uložit rozdělaný projekt do *.avi a tento nabídnout staršímu softu. Pár defektních přechodů apod se dá jistě udělat znovu...
hejkal

Taky se přidám do diskuze. Já v současné době používám pinnacle 11. Zatím, musím to někam zaklepat, nemám se studiem větší problémy.
Před studiem 11 jsem měl 10. Pinnacler studio 10 je paskvil a naprosto nepoužitelná. Spolupracuji s reg. zpravodajstvím a stříhával jsem v 10. Po vygenerování co z toho vylezlo jsem se nestačil divit.
Zamčeno
  • Informace