Pinnacle Studio 20
- 
				šakal
Sotas, byl jsem na bushmanfilmu a I. díl  z Patagonie už tam je. Gratuluji a těším se  na další. Rád ochutnám něco z vlastní kuchyně.

- 
				sotas
- Kontaktovat uživatele:
Díky šakal  , pan Haluza mi včera psal, tak jsem mu ještě poslal 2. díl - ten je akčnější myslím
, pan Haluza mi včera psal, tak jsem mu ještě poslal 2. díl - ten je akčnější myslím  Mimochodem, pod jakým jménem najdu tvé fílmy. rád bych se přiučil (můžeš mi prosím napsat soukromě, případně, díky!!!) Včera jsem koukal na některé a fakt byly dobré...
 Mimochodem, pod jakým jménem najdu tvé fílmy. rád bych se přiučil (můžeš mi prosím napsat soukromě, případně, díky!!!) Včera jsem koukal na některé a fakt byly dobré... 

, pan Haluza mi včera psal, tak jsem mu ještě poslal 2. díl - ten je akčnější myslím
, pan Haluza mi včera psal, tak jsem mu ještě poslal 2. díl - ten je akčnější myslím  Mimochodem, pod jakým jménem najdu tvé fílmy. rád bych se přiučil (můžeš mi prosím napsat soukromě, případně, díky!!!) Včera jsem koukal na některé a fakt byly dobré...
 Mimochodem, pod jakým jménem najdu tvé fílmy. rád bych se přiučil (můžeš mi prosím napsat soukromě, případně, díky!!!) Včera jsem koukal na některé a fakt byly dobré... 
- 
				šakal
Mám tam jeden film z Maďarska( jiný tam není) dtto Dánsko, dva z Maroka jeden z Francie, Jmenuji se Lukeš Arnošt

- 
				sotas
- Kontaktovat uživatele:
Šakal - už jsem je zkoukl...  Díky! Zvláště pak Maroko FES bylo super....
 Díky! Zvláště pak Maroko FES bylo super.... 

- 
				Miroslav Polner
Vyšiel opravný Patch 20.6.0    Zlepšenie stability programu a oprava hlásených chýb.  
http://www.pinnaclesys.com/en/support/downloads/

http://www.pinnaclesys.com/en/support/downloads/
- 
				TondaX
Ahoj.  V PinnacleStudio 20 Ultimate nemohu přijít na problém s maskováním a sledováním objektů. Když kliknu na klip v ose pravým tl. myši, tak mi to nabídne pouze sledování pohybu (mám poslední patch a přeinstalace také nepomohla).

- 
				Miroslav Polner
No možno bolo niečo zle nastavené, alebo nainštalované, skúste  resetovať v nastaveniach a vyčistiť registre, určite sa na to dá prísť.

- 
				sotas
- Kontaktovat uživatele:
šakal napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Pěkně Ti přibývají shlédnutí,
> na filmy , chodí tam na to poměrně dost lidí.
Ahoj, díky - ano je to super, alespoň člověk zhodnotí ty desítky hodin... A třeba někdo. kdo se tam nedostane i rád koukne a naopak, kdo se tam chystá, ví co ho čeká...
  A třeba někdo. kdo se tam nedostane i rád koukne a naopak, kdo se tam chystá, ví co ho čeká... 

-------------------------------------------------------
> Pěkně Ti přibývají shlédnutí,
> na filmy , chodí tam na to poměrně dost lidí.
Ahoj, díky - ano je to super, alespoň člověk zhodnotí ty desítky hodin...
 A třeba někdo. kdo se tam nedostane i rád koukne a naopak, kdo se tam chystá, ví co ho čeká...
- 
				ambramil
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny ve spolek,
jsem tu nováček a mám takovou malou otázku: proč když začnu provádět renderování se mi to v různých procentech zasekne a dál se nic neprovádí.Zruším to,začnu znova a pak se to kousne třeba o kousek dál. Nejsem schopen tedy udelat jeden film najednou. Renderuji do mp4 .Na kameře mám nastaveno 1080/50. Co může ,nebo co způsobuje zaseknutí renderování?? Mám Pc 16G RAM, SSD 250 GB, 6jádr.procesor a gr.kartu 1050. Mám originál Pinnacle studio 20 ultimate a všechny nabízené aktualizace.
Díky

jsem tu nováček a mám takovou malou otázku: proč když začnu provádět renderování se mi to v různých procentech zasekne a dál se nic neprovádí.Zruším to,začnu znova a pak se to kousne třeba o kousek dál. Nejsem schopen tedy udelat jeden film najednou. Renderuji do mp4 .Na kameře mám nastaveno 1080/50. Co může ,nebo co způsobuje zaseknutí renderování?? Mám Pc 16G RAM, SSD 250 GB, 6jádr.procesor a gr.kartu 1050. Mám originál Pinnacle studio 20 ultimate a všechny nabízené aktualizace.
Díky
- 
                - Informace

-