AVCHD v Pinnacle 15 UC
Dik za odpoved. Este jedna otazka, prosim ta nevies preco mi prehrava video zrychlene, je to len v nadstaveniach, alebo je to sposobene mojivh slabym PC-ckom. Taktiez, ked to exportujem do AVI formatu, tak to ide tiez zrychlene.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrychlené přehrávání nebude způsobeno PC.Problém této kamery se tu řešil,odkaz je zde:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?22,6179,page=1
Zkus to pročíst,snad ti to pomůže.
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?22,6179,page=1
Zkus to pročíst,snad ti to pomůže.
Dik za radu. Vsetko som si precital a som z toho trocha prekvapeny. Je pravda, ze kamera samsung HMX 300, nahrava v 1920x1080i/50s-s, ale taktiez PS15 podporuje 1920x1080/50i, teda aspon sa to da v PS15 nadstavit, ale aj tak, ked nadstavim tento format prehrava mi to zrychlene. V com je problem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se k tomu dostal tak to shrnu:
Před koupí kamer Samsung řada HMX a SMX jsem varoval zde na foru už loni před Vánocemi:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?15,5145
Tuto chybu odstranili,místo ní se objevila ta Vaše:zrychlené video.
Opět pomáhá pouze konvert v jejich přiblbém Intelli Studiu,pak se s tím dá něco dělat.Obdobný problém vznikl i u kamer Panasonic,pro Adobe Premiere na to museli vydat opravný patch,aby se to dalo editovat.Bohužel zrychlení videa oproti zvuku má příčinu ve způsobu záznamu v kameře.Budete muset používat v PC ke konvertování výrobcem dodané Intelli Studio.Tento program není volně ke stažení,je uložen v paměti kamery a odsud se instaluje do PC.Mimo jiné,v návodu pro tuto řadu kamer se dočtete,pokud nepoužijete jejich program ke stažení a editaci videa,neručí za výsledek.Stupidní alibismus,je to na soudní spor s velkou šancí vyhrát,ale kdo se do toho bude pouštět.Mohu-li Vás poprosit pověste mi někam krátké video ke stažení testnu to v Ediusu 6.
Před koupí kamer Samsung řada HMX a SMX jsem varoval zde na foru už loni před Vánocemi:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?15,5145
Tuto chybu odstranili,místo ní se objevila ta Vaše:zrychlené video.
Opět pomáhá pouze konvert v jejich přiblbém Intelli Studiu,pak se s tím dá něco dělat.Obdobný problém vznikl i u kamer Panasonic,pro Adobe Premiere na to museli vydat opravný patch,aby se to dalo editovat.Bohužel zrychlení videa oproti zvuku má příčinu ve způsobu záznamu v kameře.Budete muset používat v PC ke konvertování výrobcem dodané Intelli Studio.Tento program není volně ke stažení,je uložen v paměti kamery a odsud se instaluje do PC.Mimo jiné,v návodu pro tuto řadu kamer se dočtete,pokud nepoužijete jejich program ke stažení a editaci videa,neručí za výsledek.Stupidní alibismus,je to na soudní spor s velkou šancí vyhrát,ale kdo se do toho bude pouštět.Mohu-li Vás poprosit pověste mi někam krátké video ke stažení testnu to v Ediusu 6.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim vas,po dlhsej dobe mam zasa par nejakych otazok.
nova zostava ktoru som vdaka odbornikom tohto fora (romolus,steviezah) zostavil je super slape rychlo a je to naozaj ovela lepsie riesenie ako notebook.v pinnacle projekty vypracuje asi 3 krat rychlejsie ako notebook.
skusam pouzivat rozne formaty najviac sa mi overil obraz blu-ray=blu ray disc.ked skusam vytvorit subor napr.m2ts tie mi pri pretacani v pc stale kostickuju prehravam v pc vo windows media player.ale opakujem len pri posuvani videa vpred a vzad.
ked ho pozeram bez posunu vpred alebo vzad ziadne kostickovanie nie je.problem je len so suborom formatu Mpeg-2 TS.
v akom programe prehravate v pc videa?a viete mi poradit nejaky vhodny software na vypalovanie blu-ray diskov.archivaciu.dakujem.
nova zostava ktoru som vdaka odbornikom tohto fora (romolus,steviezah) zostavil je super slape rychlo a je to naozaj ovela lepsie riesenie ako notebook.v pinnacle projekty vypracuje asi 3 krat rychlejsie ako notebook.
skusam pouzivat rozne formaty najviac sa mi overil obraz blu-ray=blu ray disc.ked skusam vytvorit subor napr.m2ts tie mi pri pretacani v pc stale kostickuju prehravam v pc vo windows media player.ale opakujem len pri posuvani videa vpred a vzad.
ked ho pozeram bez posunu vpred alebo vzad ziadne kostickovanie nie je.problem je len so suborom formatu Mpeg-2 TS.
v akom programe prehravate v pc videa?a viete mi poradit nejaky vhodny software na vypalovanie blu-ray diskov.archivaciu.dakujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně všechna videa přehrávám v Cyberlink Power DVD 11 včetně DVD a BD disků v souboru na HDD.
Rád bych Vás všechny upozornil na stávající normu pro BD disky:formát videa musí být 50/60i nebo 24p.Všechno ostatní nesplňuje normu a možná i proto někteří máte problém s BD disky vytvořené v PS.
Pro vypalování používám Ashampoo Burning Studio momentálně verzi 2010.
Rád bych Vás všechny upozornil na stávající normu pro BD disky:formát videa musí být 50/60i nebo 24p.Všechno ostatní nesplňuje normu a možná i proto někteří máte problém s BD disky vytvořené v PS.
Pro vypalování používám Ashampoo Burning Studio momentálně verzi 2010.
Prosim potřebuji zpracovat svatbu, ale je natočená na novější typ kamery v HD kvalitě. Tu mi starý Pinnacle 9 nechtěl vzít, při konverzi se zničila kvalita. Pořídli jsme si proto Pinnacle studio 15 a tam se to šíleně seká, máme na to slabé PC. Dá se to nějak vyřešit? Vezme nám ten druh videa HD i nějaká nižší verze Pinnaclu aniž by se to sekalo? Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
To bude možná hlavně tím,že máte slabý počítač, který není schopen HD video řádně zpracovat.
takže se to pak může sekat i při případném exportu videa a na DVD? Žádné řešení než koupit lepší počítač není? To se nám teda kvůli jednoho videa nechce
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sestříhejte v trialu Sony Vegas Pro 11. Je na měsíc volně k dispozici plně funkční a je svižný i na relativně slabších strojích. Ke stáhnutí na webu.
-
- Informace
-