Pinnacle Studio 14

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
robo

Hmmm... číslo nemám, takže jestli to dobře chápu, tak jsem ps 14 kupoval jen proto abych se čučel na škatulu v které je zabalenej....tak to je teda servis ,nebo dobře uložené peníze....
Romolus
Kontaktovat uživatele:

To nedokáži dost dobře posoudit. Vím jen, že většina lidí používá rozumně obě verze společně a jen tak dokáže vytěžit z obou verzí to nejlepší, co v nich je.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Jeden postřeh se ST14, kterou mám nainstalovanou na starší P4 ale na XP. Chodí v pohodě a dokonce ovladačema bere i starší páskovou DV8 kameru Sony. Stahuju z ní v reálném čase přes Firewire.

Na druhém PC s W7 je mi ta samá kamera v ST14 odmítána, že je prostě stará a nejsou na ní ovladače...
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Souhlas s Romolusem,ale neviděl bych to tragicky.Já to mám obráceně.PS 10Plus a PS 12Plus mám origo a PS 14 jak už jsem psal z netu.
Ale k věci:
pro robo:pokud jsi měl zaregistrovanou 12 u pinnaclu,což jsi asi měl, není problém si nechat přeposlat od nich tvoje registrovaná čísla.Takže jak píše Romolos 12 je plný net,sem tam jsem objevil ještě trial(týden zpět).Takže stáhnout,zadat serial poslaný od pinnaclu a můžeš zase fičet.

Žádost o přeposlání není nic složitého,jde to normálně přes browser,během 5 minut jsem měl svoje registrace v mejlu.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

To se dá možná napravit tímto patchem. Mně alespoň funguje s mojí 8 let starou Sony Digital8. Patch na nahrávání videa z kamer DV a D8
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Díky podívám a zkusím.
Dodatek:smůla nepomohlo
Románo

Zdravim...
Včera ráno jsem dodělal video (asi 15min dlouhý a mělo mít asi 1,5 GB). Chtěl jsem ho exportovat, ale ta velikost mě zarazila - zvolil jsem teda jinej disk (i pro dočasné soubory)...a když mi to ukázalo, že se bude avi soubor dělat asi 4,5 hod, zastavil jsem to a řekl si, že to necham běžet přes noc.
Teď se mi všechno pohnojilo a PS nějak nechce najít zdorjový soubory (místo náhledu je velkej " ? " nebo " ! ") - ikdyž jsem s nima nehejbal.
Dá se s tím něco dělat? (strávil jsem nad tím asi 16hod a jednu noc jsem vůbec nespal)

Pls. help!!!!

díky za každej nápad

(ps. kde byla původně složka Render?)
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Složka render by měla být původně takto ve win7:
C:\Program Data\Studio14\Data\

Jinak zdrojová data pokud studio k nim nemůže najít cestu je třeba zadat ručně.Jěště je možné,že není hotový render pokud máš zapnuto renderování na pozadí,proto ty vykřičníky.Chtěl jsem se zeptat,15 minut 4,5 hodiny?Co máš za stroj,takhle se mi renderoval 53 minutový film1920x1080 bitrate 25MB/s na 2jádru,1Gb RAM.Popřípadě jak to máš nastavené?
lu3xi

Jsem naprostý začátečník s PS a metodou "pokus - omyl" se učím a poznávám, co všechno to umí. Díky Tutorials na http://www.pinnaclesys.com jsem už trochu "v obraze", ale stále si samozřejmě nejsem hromadou věcí jistá. Je možné, aby moje nejisté kroky při tvorbě pokusného videa opakovaně způsobovaly "kousnutí" a následné "padání" PS? Počáteční řazení scén v projektu funguje, ale problém nastává vlastně vždy, když zkusím přidat něco navíc - titulky, menu, hudbu. Pokaždé to nahlásí "Problém způsobil, že program přestal správně fungovat" nebo "Zavřete Pinnacle Studio a pokuste se spustit aplikaci Studio znovu" :-(
Jen pro upřesnění dodávám, že mám legální registrovanou verzi 14 Ultimate Collection.
Díky moc za názor a radu, zda by pomohlo přeinstalování SW.
Zamčeno
  • Informace