Je vůbec někdo, komu jede Studio Plus ver. 10 ?

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
marecek65

Neviem, kazdy nadava na Pinnacle 10, ale mne funguje s updatom 10.7 bez chyby. Ale je pravda, ze na autorizovanie DVD pouzivam iny soft. Samotny strih a rendering je bez chyby. Zostrihal som s nim teraz 2 svadby cca 2x 3hod. a som spokojny. Zda sa mi, ze je rychlejsi ako Pinnacle 9
bibin

Poprvé nainstalovaná verze 10.5 mi blbla, musel jsem přeinstalovat XP a sehnat novou instalačku. Teď už běží OK. Pokud někdo máte KOD k funkci HD AUTHORING PACK 1.0 pošlete mi ho,dík
Pavel Kuna

Mart napsal(a):Dělám s s p 10 a někdy se mi stane, že udělám projekt včetně titulků vlože néh zvuku pak přepnu do exportu, nastavím záznam a nevypalovat dle rady Pecinovského brožury, probíhá záznam a před koncem mi to sdělí - chyba exportu, závada renderování. Skusil jsem program oblbnout, projekt jem zkopíroval, nazval jinak ale závasa se objevila stejně znovu. Projekt má délku 28 minut. Jinak pak by mělo následovat vypálení disku v Neru. Včem prosím dělám chybu. Projekt tvořím ze záznamu na minidisku. Snímky ořezávám a upravuji. zvuk vymazávám a nahrávám s vloženou hudbou. Dík za každou radu.
-------------------------------------------------------
> Trial je tady:
> http://www.pinnaclesys.cz/dealer/files/marketing/S
> tudio10TrialCZ.zip

P
Mart
Kontaktovat uživatele:

Tu chybu to vyhodí vždy ve stejném místě? Pokud ano, tak zkusit to místo nějak "ostřihnout".
Pokud to dělá pokaždé jinde, zkus to celé vyexportovat DV kodekem do AVI a pak až z toho udělat DVD.
martes
Kontaktovat uživatele:

Děkuji moc za radu,renderování padalo pokaždé jinde, proto jsem použil Tvou radu vyexpedováním do AVI. Ale jako nepříliž zběhlý neumím to z AVI převézt Na DVD. Zkoušel jsem soubor objevit jako NOVÝ v Neru ale Nero soubory s přídomkem AVI nebere. Prosím o radu po jednotlivých krocích. Děkuje moc Martes
Mart
Kontaktovat uživatele:

Buď ten AVI znovu otevřít ve studiu a vytvořit dvd, nebo použít externí kodér do MPEG2 a nějaký program pro Authoring (to se řešilo ve vedlejším vlákně http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?9,2520)
Zdendahat

10ka je fakt špatná
MICHAL
Kontaktovat uživatele:

10ku jsem si koupil s kartou a tak jsem netušil, co je to šmejd. Mám problém, že když spustím 10 a přepnu jí do nahrávání, už nic nejde zavřít. Počítač musím natvrdo restartovat. Ani rozšíření na 10 plus nepomohlo a ani rady z EXACu byly k ničemu.Přemýšlím, že přejdu na 11,ale peníze už dávat nechci....
Cottage

Mart napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tu chybu to vyhodí vždy ve stejném místě?
> Pokud ano, tak zkusit to místo nějak
> "ostřihnout".
> Pokud to dělá pokaždé jinde, zkus to celé
> vyexportovat DV kodekem do AVI a pak až z toho
> udělat DVD.

Měl jsem stejné potíže. Pomohl jsem si jinak: zapnul jsem si renderování na pozadí a na vše jsem použil úpravu barev kde jsem zvýšil jas nebo kontrast o 1, takže změna nebyla vidět.
Studio si ke všem souborům udělalo nové (m2v) a renderování DVD probíhá normálně.
(já si myslím, že problém je vtom, že když studio pracuje s mpg soubory ty se hromadí v paměti a proto kolabuje renderování.)
JiJO

Prosim poslete nekdo aktivacni kody na 10.8
Zamčeno
  • Informace