Mart napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Nový postřeh ke starému tématu - dvd menu ze
> studia 10 naprosto nefunkční.
> Root menu (s videem na pozadí) je 4x kratší
> než má být. Dvě podmenu mi studio jaksi
> "zmutovalo" do jednoho paskvilu.
> Po třech pokusech to vzdávám a čekám na
> update.
To chcu nasrat este viac ludí. Ja uz tomu nerozumiem.
Je vůbec někdo, komu jede Studio Plus ver. 10 ?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý výňatek z pinnacle fóra:
Uživatel:
Is S10.8 just sorting Vista compatibility over 10.7 or will a couple of other issues (minor bugs - like menus - etc etc etc) be addressed in 10.8???
Člověk z Pinnacle:
Vista compatibility.
Jestli jsem to správně pocopil, tak další update který by opravoval chyby nebude ...
Ještě si to ověřím u exacu a pak začnu zjišťovat jestli se dá reklamovat software.
Uživatel:
Is S10.8 just sorting Vista compatibility over 10.7 or will a couple of other issues (minor bugs - like menus - etc etc etc) be addressed in 10.8???
Člověk z Pinnacle:
Vista compatibility.
Jestli jsem to správně pocopil, tak další update který by opravoval chyby nebude ...
Ještě si to ověřím u exacu a pak začnu zjišťovat jestli se dá reklamovat software.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle Exacu ještě nebyl vývoj desítky ukončen. Můžeme tedy doufat, že vyjde i nějaký ten patch opravující staré známé chyby s tvorbou dvd menu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně vyšel patch 10.8.
Zas mám na dva týdny co stahovat
.
Co si ale budeme povídat, nevěřím že by nám "XPčkářům" něco spravil ...
Zas mám na dva týdny co stahovat

Co si ale budeme povídat, nevěřím že by nám "XPčkářům" něco spravil ...
-
- Kontaktovat uživatele:
To som zvedavý čo vylepšili. Už som ho stiahol. Skúsim ho testnuť.
Tak konečně se mi to povedlo!! Pro všechny, co se trápili s renderováním a podobně: Zkuste projekt NEUKLÁDAT. Je to trošku náročné na čas, poněvadž musíte vytvořit DVD v "jednom tahu", ale už se mi tak povedlo udělat několik DVD. Hodně štěstí
-
- Kontaktovat uživatele:
A to si jako myslis ze ja 6ti denni dovolenou sestriham za jeden den bez ulozeni a jeste ho stihnu vypalit? To musi byt teda mazec potom to vysledne video... A nebo budu 6 hodin strihat bez ulozeni a pak me program spadne a jsem v r**i.
Stačí nechat zapnutej komp.. (a přes noc třeba stáhnout nějakej pěknej film co běží právě v kinech
Ale jestli ti program padá, pak seš v řiti. Ale jiné řešení mi zatim nefunguje, čekám, až někdo napíše, co se s tím dá dělat jiného.

-
- Informace
-