Je vůbec někdo, komu jede Studio Plus ver. 10 ?
Konfiguraci PC jsem udělal téměř stejně jako lubud, jen jsem rozdělil disk 1. na dva oddíly, na každém je W XP SP2. Na jednom oddílu je systém jen pro střih, Studio Plus 10.7 a nic víc! Bez internetu, antiviru a p. Na druhém oddílu systém pro vše ostatní s Internetem, office, Avast a vše ostatní. Na disku 2 mám data a video (zde ukládám soubory vytvářené při tvorbě cílového videa). Na 3. disku mám zdrojové video (avi) a veškeré pomocné soubory tvořené při editaci videa. Ale soubory Projekt ukládám na systémový disk (jak je implicitně nastaveno Studiem). Toto jsem provedl po bedlivém sledování řady diskuzí na různých webwech - autoři Stanley kameraman, Staly, lubud, milda.sr a jiní. Po této konfiguraci jsem zatím udělal jen tři videa, z toho jedno s několika menu (hlavní a dvě vnořená) a bez problému. Jen pro zajímavost - náběh do základního Studia bez projektu je 32 sec. Pentium 4 2,4 GHz, 1,5 GB RAM
Dajar:No nevim nevim,asi je to spis vec nazoru,ale myslim si,ze pokud mas v ramci moznosti vsechny veci pokud mozno na jedny hromade je to lepsi jak pro SW,tak asi i pro tebe...soudim tak podle sebe(proto taky vec nazoru),ale pro me je pak hledani o to jednodussi kdyz mam vsechny zdrojový soubory (avi,obrazky,fotky atd) na jednom miste,teda v jedny velikansky slozce s projektem a zaroven by bylo nejidealnejsi,kdyby tam byly i "TEMPy",coz jsem zatim nevyzkousel,ale vyzkousim ...aby to nedelalo duplicitu na "C",protoze v nastaveni tahle moznost je,to jsem objevil az dneska ... zatim ale nevyzkousel,ale vyzkousim....Kazdopadne jedna moje zkusenost pro ty,kteri zacinaji(vy co uz jste skoro na profi urovni ted nectete) ... v nastaveni nepovolujte renderovani na pozadi ... pri delsim projektu se z toho zblaznite a stravite nad tim mladi ...ja ho nad poslednim projektem stravil
martas: Dříve jsem to také ukládal všechno pohromadě, ale jakmile jsem si přečetl poznatky „Stanley kameramana” a jiných na grafice a videokamerách jak se zrychlil proces zpracování videa a stabilita, nelenil jsem a provedl přesně to tak jak to popisovali. PC mám už přes 4 roky, čili žádný zázrak a šlape to svižně. Pravidelně po skončení projektu defragmentuji a občas pročistím i registry - vyhledám název jednotlivých projektů a smažu je (RegCleaner). V registrech však opatrně. Nejsem žádný odborník na PC. Se Studiem jsem se od verze 7 potrápil dost a teď mi v této konfiguraci funguje a jsem spokojen. Souhlasím, ber to jako můj názor a dosavadní zkušenost.
Přeji úspěšné zpracování videa.
Přeji úspěšné zpracování videa.
Dajar:nemam duvod ti neverit,ovsem nakonfigurovat si takhle comp by znamenalo (jak jsem to pochopil) asi preinstalovat widle,protoze udelat 2 oddily na "C" by byl asi nadlidskej vykon ... o dokoupeni tretiho disku uz uvazuju,protoze jsem zjistil,ze 160GB je na takovyhle vyuziti malo i s ohledem na to,ze potrebujes nejakej graf SW jako napr COREL,ADOBEcko ci neco podobnyho... mozna az budu preinstalovavat system udelam to tak,ted to ale zatim funguje relativne vpoho.Zati teda strihu zdar
-
- Kontaktovat uživatele:
Na www.exac.cz je ke stažení beta patch 10.8 pro Windows Vista.
Zdravim vsetkych,som tu novy. Ide ma slak trafit s toho softu,alebo respektive asi s Windowsu. Mal som neoriginal windows a vsetko slapalo,nechapem v com moze byt problem. Teraz som kupil original windows a nejde mi to nainstalovat. Ani pinnacle 10 ani 9,mam strasne nervy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlip udelas kdyz studio nainstalujes na cistou instalaci windows (se vsemi zaplatami) a pak instalujes dalsi programy. Pise tonejakou chybu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokial si kupil novy WXP tak bude predsa najlepsie kompletna instalacia compu od zaciatku vratane rychleho formatovania hardu. A tak ako pise Mart, prve Widle a hned PS. Az potom ostatne. Ja robim takyto reinstal raz za 1,5 roka. Aj ked to trva dva dni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nový postřeh ke starému tématu - dvd menu ze studia 10 naprosto nefunkční.
Root menu (s videem na pozadí) je 4x kratší než má být. Dvě podmenu mi studio jaksi "zmutovalo" do jednoho paskvilu.
Po třech pokusech to vzdávám a čekám na update.
Root menu (s videem na pozadí) je 4x kratší než má být. Dvě podmenu mi studio jaksi "zmutovalo" do jednoho paskvilu.
Po třech pokusech to vzdávám a čekám na update.
-
- Informace
-