Ahoj,
neporadil by jste mi někdo..? Mam Pinnacle 9.3 + a patchem rozšířené na 9.3.5
Ale když chci do nich dostat video z HDD, které je vyexportované přes jiný program z kamery tak mi to píše, že Pinnacle nejsou v režimu PAL.
U desítky se mi to nestalo ani jednou, ale zase byla uplně na prd... A teď, když se chci vrátit k devítce tak mi to dělá tohleto...
Pomůže mi někdo?
Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
Ahoj nainstaloval jsem si na PC Pinnacle Studio 11, ale mám takovej problém, když si chci otevřít nějaký video z HDD (formát .avi) tak mi to řekne, že používám nejnovější verzi vide a že musím aktivovat Coding/Decoding MPEG4. Pak mi to otevře formulář, ale když dám podepsat, tak mi napíše, že je nesprávné sériové číslo. Nevíte prosím, jak tohle obejít?
Předem děkuji za odpověď
Předem děkuji za odpověď
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu.
PS 11 plus používám cca 1 rok a doposud bez problémů. Při posledním filmu se mi však při exportu na DVD už při renderaci zobrazuje v náhledu zelené okno. Na hotovém filmu je také zelená obrazovka. Nevíte někdo co s tím ??
Předem děkuji za pomoc.
PS 11 plus používám cca 1 rok a doposud bez problémů. Při posledním filmu se mi však při exportu na DVD už při renderaci zobrazuje v náhledu zelené okno. Na hotovém filmu je také zelená obrazovka. Nevíte někdo co s tím ??
Předem děkuji za pomoc.
chtěl jsem se zeptat:studio 11 plus používám už rok a bez problémů.Nedávno jsem potřeboval přeinstalovat system a po instalaci pinnaclu mě při zadávání aktivačních kódů už dříve aktivních funkcí vyskočí upozornění že jsou aktivační kody neplatné.Když si dám obnovu aktivačních kódů přes internez a kódy které dostanu emailem zadám,tak to napíše to samé:aktivační kod je neplatný.Nevíte někdo kde je chyba a jak ji odstranit?Dík
kúpil som si Studio 11 aj s bonusovým DVD a na počudovanie sa mi nedá otvoriť žiadny z efektov. Mal som studio 9,3 a tam aspoň časť efektov bola free. pls vie mi niekto poradiť prípadne aj na e-mial. dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám studio 11 se všemi aktualizacemi a záplatami, vše jelo v pořádku, ale teď mi při exportu, po smartmovie,,do jakékoli souboru (disk jsem nezkoušel) vynechává zvuk. Už jsem to několikrát přeinstaloval a stále nic. Ve studiu zvuk taky vynechával, ale to jsem přeinstalací odstranil, nyní je to pouze při exportu. Díky moc za jakoukoli radu.
Mám problém z náhledovým oknem ve Studiu 11 Plus - trhá se obraz přiv náhledu při přehrávání surových dat z kamery. Znemožňuje mi to střih. Kamera SONY HDR-SR8E, PC P4/3.2 GHz, RAM 4 Gb , gafika GForce 8800GT (1 G VRAM). V čem je zakopán pes, když graficky jsem slušně vybaven?
Mám problém z náhledovým oknem ve Studiu 11 Plus - trhá se obraz přiv náhledu při přehrávání surových dat z kamery.
Znemožňuje mi to střih. Kamera SONY HDR-SR8E, PC P4/3.2 GHz, RAM 4 Gb , gafifa GForce 8800GT (1 G VRAM).
V čem je zakopán pes, když graficky jsem slušně vybaven?
Při spuštění pinnacle se spustí hlášení:
V systému není dostatek grafické paměti k upravě videa HD 1440x1080/50i pomocí všech funkcí GPU pro zrychlení aplikacestudia.V místech kde projekt přesahuje možnosti graf.karty v systému se mohou zobrazit černé snímky.
na časové ose se objeví nápis (zrychlení GPU vypnuto.
Díky za radu.
Znemožňuje mi to střih. Kamera SONY HDR-SR8E, PC P4/3.2 GHz, RAM 4 Gb , gafifa GForce 8800GT (1 G VRAM).
V čem je zakopán pes, když graficky jsem slušně vybaven?
Při spuštění pinnacle se spustí hlášení:
V systému není dostatek grafické paměti k upravě videa HD 1440x1080/50i pomocí všech funkcí GPU pro zrychlení aplikacestudia.V místech kde projekt přesahuje možnosti graf.karty v systému se mohou zobrazit černé snímky.
na časové ose se objeví nápis (zrychlení GPU vypnuto.
Díky za radu.
-
- Informace
-