Tvorba BD a DVD v Edius 6

Odpovědět
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pánové, ještě jednou to znova zopakuji:
Veškerý mnou prováděný export do BR disku se dokončil v pořádku a je mi jedno jaký soubor k tomu použiju.
Použil jsem video vytvořené v Pinnacle, Avid Studio a jako poslední jsem použil soubor od přítele Romoluse
z Vegasu.Typ je MP4 1080 25p.
MONYS
Kontaktovat uživatele:

Mám originál který jsem koupil na konci roku v Syntexu a to dokonce na Vaši radu že jej nabízí v akci! Za špatně čitelný screen se omlouvám.Pokud jsem neuvedl jaké soubory tam vkládám je to m2ts. mp4 udělané v tomto programu.PC: AMD PHENOM X6 3.4Ghz/8GRAM/GRAF.6850/3*HDD/W7/64.Vše na nové instalaci po předešlém hw upgrade.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

A i přesto, že máte originál Vám to spadne?Mám totiž k dispozici ten samý program nabízený v akci.
Jaké chybové hlášení Vám to vyhodí?
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Máte poslední update na 6.06?
[attachment 490 verze_6_06.JPG]
Přílohy
verze_6_06.JPG
verze_6_06.JPG (36.31 KiB) Zobrazeno 2427 x
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Tady máte screen o tom, že jsem export BR disku z Ediusa dokončil a ukázku
v Corel X 4, že uznal tento disk jako platný.
[attachment 491 Final_export.jpg]
Přílohy
Final_export.jpg
Final_export.jpg (121.99 KiB) Zobrazeno 2427 x
MONYS
Kontaktovat uživatele:

[attachment 492 UKZKA.jpg]Mám ver.6.6. Není třeba ještě něco nastavit v Prog. settings? Vjednu chvíli proběhla částečně i create menu a zase pád. Omlouvám se u pc budu zítra
Přílohy
UKÁZKA.jpg
UKÁZKA.jpg (204.05 KiB) Zobrazeno 2427 x
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Ne v Program Setting menu jsem nic extra nenastavoval a ani se tam ohledně exportu nic nastavit nedá.
Já Váš problém odhaduji na nějakou chybu v systému, ale říkáte, že máte po čerstvé reinstalaci.
Všechny aktualizace systému včetně SP1 máte nainstalovány?
Někdy se stane, že tento problém způsobí nějaký jiný program, který se v nejméně vhodný
okamžik automaticky aktualizuje.Nebo po aktualizaci poškodí součást jiného programu.

Tohle zamrznutí programu může způsobit i nějaká nevhodná harwarová komponenta PC.
A to je pak problém odhalit.Může to být nevhodně vybraná paměť, která normálně funguje
ale při větším zatížení klekne.Eventuálně nedostatečný výkon zdroje omezuje funkčnost sběrnic PC.

Nedělal jste zálohu licence na jiný klíč USB? Který USB port a klíč používáte?Zkusil jste použít jiný port?

Vůbec nevím co Vám poradit.Jedinou jistotou je moje tvrzení, že to skutečně funguje.

Úplně mimo téma:
Při kontrole systému a hledání co by Vám mohlo způsobovat daný problém, jsem si uvědomil, že nemám
nainstalovaný žádný vypalovací program.Mnou vytvořené disky testuji ve virtuální mechanice.
Opět to ale nic nemění na faktu, že mi to jde a Vám ne.
romana51

Cituji stevi..: Tak jak to popisuju, to platí pro tvorbu ze sekvence.Přímo ze samostatného souboru jsem to ještě nezkoušel a ani jsem si v manuálu o tom ještě nečetl..

Jde to velice snadno, až budu u stolního PC, pošlu screen. Tady na noťasu mám ještě Edu 5.5 (kvůli HW klíči).
Problém MONYSe může být v procesoru, Eda evidentně podporuje Intel. Také na AMD nemůže čekat zrychlení, které popisuji jinde. Platí jen pro Sandy Bridge 2.generace a daných čipsetů.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za info.Ze samostatného souboru by se akorát neměly dát vytvořit automaticky kapitoly.
Ale tohle v podobě jak je v Edovi a dá se udělat v DVDArch nebudu používat.

Pro tvorbu menu s filmy použiju postup tak jak je v prvním příspěvku.

Canopus podporuje Intel, ale AMD nevylučuje,všechny mnou popisované návody jsou vytvořeny
na platformě AMD a to nemám žádný high end.
CPU Athlon X II 2,8 GHz 4jádro
6 GB RAM
nVidia 460 GTX 1 GB RAM

Zajímalo by mně jak to udělali v Avid Studio a v Pinnacle.Tam šlo vložit film do timeline
nasázet značky kapitol, značky návratu a hotovo.
Tím mám na mysli, že po přehrání kapitoly se to vrátí do menu, ne že to bude pokračovat dál.
Že to nejde v Edovi beru na vědomí, ale na to jak to vytvořit takto v DVDArch jsem ještě nepřišel.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím, tady jsou 2x mp4 z Magixu a 1x originál m2ts z kamery Sony.V Ediusu 6.02 se mě to bohužel po vložení a nechat přepracovat na BluRay zkácelo.Jak jsem psal,že jsem nastavoval 25p tak to bylo v Ediusu jak se vyvolá Burn to disk/Movie a u ikony je setings tam jsem to nastavoval místo auto tak vlastní nastavení.
Myslím si,že tudy by cesta stejně nevedla,protože v Magixu dochází k degradaci datového toku /nejde podrobnější nastavení/.
Tady se nabízí otázka zda je vůbec možné nejprve datový tok snížit a pak to dalším přepočtem na BluRay opět vrátit na původní hodnotu co se vlastně s filmem děje.

http://www.ulozto.cz/xhnbYBW/2012-03-09-1-mp4
http://www.ulozto.cz/xj8QTBM/2012-03-09-mp4
http://www.ulozto.cz/xywSTBM/20091221160511-m2ts
Odpovědět
  • Informace