Vážení kolegové, pokud jde o to dostat z Vegasu při nastavení AVCHD stejnou hlasitost zvuku jako originál zkuste tento postup.
Zvolte v exportu potřebnou šablonu ze Sony AVC/MVC .U zvolené šablony klikněte na Customize template a přepněte si na záložku Audio
a na ní zrušte to idiotské označení Automatic gain control.Klikněte na OK, popřípadě si upravenou šablonu uložte.
[attachment 393 auto_gain_control.JPG]
Proveďte render.
Co s tím provede DVD Architect v tento okamžik nevím, jsem nakrknut, že téměř na všechno aby fungovalo tak jak chci musím
hledat co vývojáři vymysleli za mně.Vrtalo mi totiž hlavou, kde je chyba, když v Ediusu takový problém nemám.
Nechce se mi vrtat ve Vegasu jestli normalizace audia v editaci je, ale asi není, protože by nebyla nastavená napevno
v export šabloně.Protože pak by to postrádalo úplně logiku.
Ono to sice logiku postrádá i tak.Pokud použiju na audio equalizér, zákonitě tím zvednu hlasitost a export mi ji zase díky idiotskému default
nastavení sníží.
Obrázek uložených šablon.
[attachment 394 save_template.JPG]
Chybí volba AC3 Pro
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- save_template.JPG (95.74 KiB) Zobrazeno 541 x
-
- auto_gain_control.JPG (93.41 KiB) Zobrazeno 541 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Vždy se snažím mít všechny filtry, controlery, equalizér a další parádičky vypnuté, ale tohle mi nějak uniklo. Zkusím a uvidím, co na to DVD Architect.
-
- Kontaktovat uživatele:
No co, samozřejmě, že to opět zeslabí, protože zas má někdo představu přemýšlet za nás.
OMG,jak já jsem vytočený s těmito hovadskými SONY soft produkty.
Takže nestačí, že se to zeslabí přímo ve Vegasu, ještě jednou se to zeslabí v DVD Architectu.Pak se nedivím dotazům
o slabém zvuku.
Konečně vím proč se vedou sáhodlouhé diskuze o frame serverech, Avisynthu a jak co nastavovat.
Děkuji o tohle nemám zájem.Sony Vegas jde dnes definitivně ven z mého systému.
Pokud objevím nějakou alternativu k DVD architektu pojede i on.
Protože aby zůstala hlasitost v původním stavu,je nutno zvolit v nastavení projektu v Architectu audio PCM.
Bohužel tady idiotské automatické snížení hlasitosti u AC-3 nelze vypnout.
Zatím jsem nenašel, že by něco takového šlo vypnout.
OMG,jak já jsem vytočený s těmito hovadskými SONY soft produkty.
Takže nestačí, že se to zeslabí přímo ve Vegasu, ještě jednou se to zeslabí v DVD Architectu.Pak se nedivím dotazům
o slabém zvuku.
Konečně vím proč se vedou sáhodlouhé diskuze o frame serverech, Avisynthu a jak co nastavovat.
Děkuji o tohle nemám zájem.Sony Vegas jde dnes definitivně ven z mého systému.
Pokud objevím nějakou alternativu k DVD architektu pojede i on.
Protože aby zůstala hlasitost v původním stavu,je nutno zvolit v nastavení projektu v Architectu audio PCM.
Bohužel tady idiotské automatické snížení hlasitosti u AC-3 nelze vypnout.
Zatím jsem nenašel, že by něco takového šlo vypnout.
-
- Informace
-