Canon XF100 profi kamera pro náročné

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Udělal jsem ukázkové video

Pro ty co chtějí vidět sestřih v MXF souboru je ke stažení zde.

bez hesla.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za sestřih a ukázku důležitých funkcí.Přesto se mi jeví výstup z Vegasa jako degradující originál.Vidím,že stabilizátor vlní
Bylo by možno dostat pro srovnání originál?Stačilo by mi to co je ve filmu od 16,07 do 50,14.
Když jsem se díval pro srovnání na originál Canon Eos,je to tam sice taky což není kamera,ale ne tolik.
Oboje testováno ve Vegas a Edius.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Zdravím,je již vůbec nějaký soft pro přehrávání *.mxf.Mě se to sice asociovalo s novým PotPlayerem ale přehrát to nakonec odmítl, u nového CyberLink 12 Ultra jsem nezjistil jaké koncovky by měl již umět a navíc v triál nepřehraje ani m2ts takže jsem zůstal u CyberLink 11.
Nakonec jsem musel vložit soubor do Magixu a ten to přehrál bez problémů.Líbí se mě na té ukázce hlavně to zaostřování jak rychle se s tím umí vyrovnat.
V tom Magixu je také to vlnění.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Pouze doplním.Odskoušel jsem to ještě v Ediusu tam byl soubor načtený okamžitě do Magixu se to načítalo asi 2 minuty.
Avid Liquid 7.2 si s tím vůbec neporadil /načetl ale nepřehrával/ i když ty předchozí kratší ukázky dovedl přehrát.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Ano určitě existuje player pro tyto soubory.Měl jsem ho,musel bych ho znova najít.
Otakar
Kontaktovat uživatele:

Hledal jsem ale nenašel.Pouze bylo někde uvedeno,že je něco dodáváno ke kamerám jako soft XF.Pokud budete mít čas a najdete ho byl bych rád.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Ano bylo to od Sony ke kamerám.Našel jsem to tady:
https://www.servicesplus.sel.sony.com/s ... ZVX10.aspx
Ale to Vám asi bude k ničemu,pokud nejste zaregistrován jako profi uživatel, pokud si vzpomínám.
Ale můžete to zkusit, já si zatím pohledám přihlašovací údaje.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

To vlnění podle mého soudu způsobuje (možná se mýlím) CMOS a závěrka. To vlnění je i v originálním souboru. Dám jej sem přes Ulož.to. Strpení prosím.

MXF přehraje i VLC player 1.1

XF Utilities mám ve verzi 1,0 a videa z XF100 se mi v něm nepovedly zobrazit, ani skrze něho načíst soubory ze jmenované kamery do PC. :-(( Bude-li o něj přesto zájem, dám ho na Ulož.to.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Já děkuji,XF utilities nepotřebuji.Měl by na to stačit jak říkáte VLC player.Ale ten bude potřebovat nějaké kodeky co jsem četl.
Pokud už je nemá v sobě v novější verzi.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Stevie, Máte na mysli konkrétně ty tři klipy s paneláky v záběrech?? Nerad bych nahazoval něco jiného, než požadujete.
Odpovědět
  • Informace