Na ten popel pozor - je ho teď plná Evropa! (:-))
Ale vážně - cestiček, jak se dostat ke kvalitním hudebním podkresům (ale i všelijakým jiným ruchům) je opravdu docela dost. Free a třeba i jiné...
Já bych snad ani ty smartsoundy úplně nezatracoval - je jistě spousta lidí, kterým to stačí. Třeba zase ty hamburgry - v USA to jí skoro každý - a jak jsou tlustí...
SmastSound do Studia 14?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak zatratit smartsoundy úplně,tak jsem to nemyslel.Je určitě dost uživatelů,kteří si dokoupili zvuky a skladby a teď prohlásit,že je to k h....Už vidím ty reakce:-) Pro začátek a komu se nechce dělat složité kompozice to opravdu stačí.
Bohužel Pinákli provedli krok zpět,místo zvuku ve formátu sds,který si šikulové umí vytvořit a systémy windows je podporují, přešli na midi a to ještě v nestandartním formátu.V oboru výroby midi skladeb jsem se chvíli živil a to co Pinakli vyvedli za dílo ve standartu MIDI normy, tak to šlápli hodně do sraček.
Vrátím se k tématu.Předělat jednoduše smartsound do scorefitteru nejde pro vzájemnou nekompatibilitu.
Dobrý způsob jak využít smartsound ve 14 tu popsal Romolus.
Další možnost napsal Lubud.
Pro začínající a pro rychlé zhotovení podbarvení hudbou musí ve 14 stačit scorefitter.
Bohužel Pinákli provedli krok zpět,místo zvuku ve formátu sds,který si šikulové umí vytvořit a systémy windows je podporují, přešli na midi a to ještě v nestandartním formátu.V oboru výroby midi skladeb jsem se chvíli živil a to co Pinakli vyvedli za dílo ve standartu MIDI normy, tak to šlápli hodně do sraček.
Vrátím se k tématu.Předělat jednoduše smartsound do scorefitteru nejde pro vzájemnou nekompatibilitu.
Dobrý způsob jak využít smartsound ve 14 tu popsal Romolus.
Další možnost napsal Lubud.
Pro začínající a pro rychlé zhotovení podbarvení hudbou musí ve 14 stačit scorefitter.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem naistalil sonic fire 5.5 demo a zdá se,že by to mohla být dobrá alternativa pro 14 místo scorefitteru.Smartsoundy co mám mi v tom fungují,moje mp 3 taky,tak teď jenom najít způsob jak s tím efektivně pracovat.Jestli to už máte někdo zmáklé napište.Zatím objevuju Ameriku
Eventuálně český návod na sonicfire,koušu se tím jak pes když žere trávu.
Eventuálně český návod na sonicfire,koušu se tím jak pes když žere trávu.
-
- Informace
-