Edius PRO X
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyžaduje Windows 10 x64. ale nic ti nebrání zkusit nainstalovat triál a uvidíš, jestli tě to vůbec pustí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych doplnit moji původní informaci o instalaci EDIUS X. Součástí licence je opravdu ke stažení holý EDIUS X. Zbytek bonusů se musí po instalaci EDIUS doinstalovat a je "skryt" pod HELP/ Download Edius X Bonus Contents a dále Download DVD menu style.
Tuto informaci jsem nedostal ani po dotazu na podpoře Syntex, ani jsem se to nikde nedočetl. Proto tady raději upřesňuji postup instalace Edius X pro případné zájemce tohoto střihového programu.
Odkaz ke stažení Bonus pro Edius X zdarma:
https://www.ediusworld.com/ediusxbonuscontents.html
Po prvních zkušenostech velice oceňuji oddělený export, takže během exportu jednoho projektu mohu pracovat na jiném projektu bez přerušení a dokonce mohu kdykoliv ukončit práci, vypnout PC a po novém spuštění export pokračuje.
Další výhoda desítky je plná podpora GPU. Procesor GPU jede na 100%, včetně exportu NVIDIA H.265.
Využívá hodně RAM a je lepší mít 32 GB. Mám 16 a není problém ji zaplnit na 100%. Nic se ale neděje, data si zřejmě dokáže přesunout jinam, program prostě nespadne.
Tuto informaci jsem nedostal ani po dotazu na podpoře Syntex, ani jsem se to nikde nedočetl. Proto tady raději upřesňuji postup instalace Edius X pro případné zájemce tohoto střihového programu.
Odkaz ke stažení Bonus pro Edius X zdarma:
https://www.ediusworld.com/ediusxbonuscontents.html
Po prvních zkušenostech velice oceňuji oddělený export, takže během exportu jednoho projektu mohu pracovat na jiném projektu bez přerušení a dokonce mohu kdykoliv ukončit práci, vypnout PC a po novém spuštění export pokračuje.
Další výhoda desítky je plná podpora GPU. Procesor GPU jede na 100%, včetně exportu NVIDIA H.265.
Využívá hodně RAM a je lepší mít 32 GB. Mám 16 a není problém ji zaplnit na 100%. Nic se ale neděje, data si zřejmě dokáže přesunout jinam, program prostě nespadne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jirku M:Tak jsem neodolal a ED X jsem objednal, upgr. z 9 na X. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k nákupu Desítky.
Já jsem měl Edius EDU a na to upgrade nejde. ( cenově to je vlastně stejné). Výhoda je, že mě Edius 8 v PC zůstal a zatím jsem ho neodinstaloval . Dobře jsem udělal. Stále ještě mám pár kazet HDV záznamu, které stojí za to znova kvalitně natáhnout a remasterovat.
Bohužel u EDIUSu X již není podpora FireWire řadičů pro přímé nabírání z MiniDV či HDV, tak zatím slouží osmička pro tento účel dál.
( dají se samozřejmě použít i jiné možnosti jako náhrada pro import)
Já jsem měl Edius EDU a na to upgrade nejde. ( cenově to je vlastně stejné). Výhoda je, že mě Edius 8 v PC zůstal a zatím jsem ho neodinstaloval . Dobře jsem udělal. Stále ještě mám pár kazet HDV záznamu, které stojí za to znova kvalitně natáhnout a remasterovat.
Bohužel u EDIUSu X již není podpora FireWire řadičů pro přímé nabírání z MiniDV či HDV, tak zatím slouží osmička pro tento účel dál.
( dají se samozřejmě použít i jiné možnosti jako náhrada pro import)
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, objednáno v pátek tak snad v pondělí bude.Zeptám se, nehádá se to když tam máte oba dva?
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je nainstalovaná aktualizace 8.53, tak je to v pohodě. Ta poslední aktualizace právě umožnila mít nainstalovanou i novou verzi Edius. U 9 nevím, to jsem neměl.
Projekty se otevřou v každé verzi, jen může být problém pokud jsou použity pluginy, které ta druhá verze nemá. To znamená projekt ze staré verze 8 otevřu v pohodě v 10, ale opačně už by byl problém, ale proč bych to dělal.
Rozdělané projekty v 8, jsem v pohodě dokončil a vyexportoval v 10.
Projekty se otevřou v každé verzi, jen může být problém pokud jsou použity pluginy, které ta druhá verze nemá. To znamená projekt ze staré verze 8 otevřu v pohodě v 10, ale opačně už by byl problém, ale proč bych to dělal.
Rozdělané projekty v 8, jsem v pohodě dokončil a vyexportoval v 10.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak díky za info.Máte stále ještě kameru SONY AX100?
-
- Kontaktovat uživatele:
SONY AX 100 mám a dnes už vím, že je to moje poslední klasika kamera a stále naprosto výborná za každých podmínek.
Ale to je jiné téma.
Ale to je jiné téma.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano věřím Vám to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Až budeš mít v provozu Edius X, potřeboval bych informaci o nainstalovaném NewBlue Essentials / OFX Bridge, jak efekt, tak Transitions.
Já mám tyto albumy prázdné, bez možnosti výběru viz. obr. a nemohu u Syntex dostat řádnou informaci. Výběr by měl být v tom pravém okně. Dík.
Já mám tyto albumy prázdné, bez možnosti výběru viz. obr. a nemohu u Syntex dostat řádnou informaci. Výběr by měl být v tom pravém okně. Dík.
-
- Informace
-