Zdravím AdamV,
no, je to divné. Čekám a čekám. Už se té hračky (tak to nazývá manželka:D) nemohu dočkat.
Děkuji za příspěvek.
Šány
Panasonic HC-X900 vs HC-X 920
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
tak už je Panasonic HC-X920 doma a nabíjí se. E-shop dodal videokameru v pořádku.
Všem hezké záběry a světlo přeje Šány
tak už je Panasonic HC-X920 doma a nabíjí se. E-shop dodal videokameru v pořádku.
Všem hezké záběry a světlo přeje Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji a těším se na sdílení Vašich zkušeností s ní.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Romolus,
jistě, nějaké zkušenosti dám k dobru. Co mě nejvíc zajímá je práce s hledáčkem, resp. natáčení za plného světla kdy zpravidla nelze displej použít. Dále pak zpracování videa ve střihových programech. Jinak trochu trnu při případné reklamaci. On ten e-shop to bere asi z Polska.
Šány
jistě, nějaké zkušenosti dám k dobru. Co mě nejvíc zajímá je práce s hledáčkem, resp. natáčení za plného světla kdy zpravidla nelze displej použít. Dále pak zpracování videa ve střihových programech. Jinak trochu trnu při případné reklamaci. On ten e-shop to bere asi z Polska.
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
To je přeci fuk. dle našich zákonů, můžete zboží nakoupené v ČR, reklamovat všude tam ,kde se stejný výrobek prodává. a nesmějí Vás odmítnout!
Na ten hledáček by to chtělo nějakou šikovnou pryžovou nejlépe, očnici..
Na ten hledáček by to chtělo nějakou šikovnou pryžovou nejlépe, očnici..
Zdravím, mám Panasonic X900 a naprostá spokojenost. Pokud máte nějaké dotazy ptejte se (:P) Mám ji rok a testoval jsem ji skoro za všech podmínek >:D<
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Romolus,
ta očnice by se samozřejmě hodila ale musím najít jestli se nějaká hodí. S tou případnou reklamací bych doufám uspěl ale snad bude kamerka v pořádku. Zatím nabíjím.
Šány
ta očnice by se samozřejmě hodila ale musím najít jestli se nějaká hodí. S tou případnou reklamací bych doufám uspěl ale snad bude kamerka v pořádku. Zatím nabíjím.
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Roberto,
ano, než jsem se rozhodl (po doporučení zdejších a manželky:D) pro vyšší typ 920, tak byla 900 mým favoritem. Videa na youtube s touto kamerou byla skutečně vynikající.
Šány
ano, než jsem se rozhodl (po doporučení zdejších a manželky:D) pro vyšší typ 920, tak byla 900 mým favoritem. Videa na youtube s touto kamerou byla skutečně vynikající.
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Romolus,
než přidám zkušenosti, mám prosbu lépe řečeno dotaz. Když kamerou houpu v horizontálním směru tak slyším nějaké zvuky které bych přirovnal k něčemu uvolněnému uvnitř kamery. Je to něco co je správně nebo mám smůlu a bude reklamace. Jinak kamerka jede v pořádku tj. všechno co má fungovat funguje. Jde mi o to, zda jste se
s tímto jevem setkal když jste ji testoval.
Šány
než přidám zkušenosti, mám prosbu lépe řečeno dotaz. Když kamerou houpu v horizontálním směru tak slyším nějaké zvuky které bych přirovnal k něčemu uvolněnému uvnitř kamery. Je to něco co je správně nebo mám smůlu a bude reklamace. Jinak kamerka jede v pořádku tj. všechno co má fungovat funguje. Jde mi o to, zda jste se
s tímto jevem setkal když jste ji testoval.
Šány
-
- Kontaktovat uživatele:
V kameře se může pohybovat "plovoucí" čočka optické stabilizace. Do jaké míry, je tento zvuk normální takhle na dálku nedovedu posoudit. Jestli natáčí normálně, neměl by to být problém. Kdyby se Vám to ale přesto nezdálo, můžete zajít do nejblížšího servisu na videokamery a tam to konzultovat. Opakuji ale, že když natáčí bez problémů, zatím bych to ignoroval. Rozhodnutí, co s tím dál je pouze na Vás. Hodně štěstí a skvělých záběrů s novým členem rodiny.
-
- Informace
-