Projekt po reinstalaci XP
Zdravim, prosim o radu. Vloni jsem hodne moc hodin stravil upravou videa z dovolene v Pinacle Studiu 9 a po prehrani rodine jsem si to nechal v PC s tim, ze si udelam jeste uvodni menu, ale bohuzel jsem po nekolika dnech musel preinstalovat W-XP. Problem je v tom, ze vsechny soubory zdrojove (*.mpg), upravene (*.mpg.scn),projekt (*.stu) i jine soubory (*.dat,wav, avi...) mam v PC, ale zmenily se mi pevne disky D ->E, F ->G apod. (vyuzivam virtualni disky) a projekt se mi v Pinacle nechce spustit. Chtel jsem v projektu data upravit, ale je to 4 MB textak a je tam mraky dat. Bojim se, ze ma prace je vnivec. Poradite nekdo, jak to znovu dostat do Studia?
-
- Kontaktovat uživatele:
Neměl být problém, disky měním pořád, soubory přemisťuji a bez problémů.
Když otevřeš soubor studia a nenajde to ty zdrojové video, audio, ... soubory, tak se tě to zeptá na jejich umístění.
V žádném případě neotevírat v textovém editoru a neupravovat, ten soubor má svou strukturu (které rozumí jen studio) a i maličkou změnou bys ho celý rozhodil.
Když otevřeš soubor studia a nenajde to ty zdrojové video, audio, ... soubory, tak se tě to zeptá na jejich umístění.
V žádném případě neotevírat v textovém editoru a neupravovat, ten soubor má svou strukturu (které rozumí jen studio) a i maličkou změnou bys ho celý rozhodil.
Diky za radu, take jsem to jednou "rozhodil" ve Wordu, kdyz se mi to prekodovalo, ale nastesti jsem mel zalohu. Zkusim neco "vycarovat"
Zdravim. Mám menší problém. Natočil sem video a udělal do souboru .stu a nwm jakym programem to mám převýst do .avi... Prosím o radu jaký program bych měl použít.
Napište prosím na Devill.S.O.A.D@seznam.cz
Děkuji
Napište prosím na Devill.S.O.A.D@seznam.cz
Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Co jsi udelal do souboru *.stu?? Render??? Do souboru *.stu jsi myslim ulozil jenom projekt v pinnacle studiu. Video, ktere chces obdrzet jako vysledek v avi musis nejprve vyrenderovat (treba do avi/mpg) a pak se muzes na to podivat.
-
- Informace
-