Vyčistění videa

Vše co se týka pluginů a doplňků
Odpovědět
hdplot
Příspěvky: 3
Registrován: 03.06.2009, 08:43
Kontaktovat uživatele:

Provádím digitalizaci starých záznamů z kazet VHS. Je mi jasné, že Full HD z toho neudělám :), ale přesto - existuje nějaký postup nebo plugin, který by se dal aplikovat na celé video a posunulo by to kvalitu nahoru? Napadá mě třeba "doostřit + něco + něco ...". V žádném případě ale nechci postupovat záběr po záběru a podle různých vad aplikovat různé filtry - je toho asi 25 hodin videa a nechci na tom strávit mládí. Nejde mi o 100% kvalitu, ale o maximální možný výsledek s minimální námahou. K dispozici mám Pinnacle 10 a 15 nebo jsem ochoten nainstalovat nějaký solo program, pokud existuje.

Díky za rady
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

Na čištění videa byl pro Pinnacle plugin, který se jmenoval Neat video.Zkuste se informovat tady:
http://www.neatvideo.com/
Zde máte odkaz pro rychlou informaci co by měl umět.
http://www.neatvideo.com/examples.html
Otakar
Příspěvky: 358
Registrován: 20.09.2011, 20:50
Kontaktovat uživatele:

Zdravím,já pokud si ještě vzpomínám,tak jsem dělal také digitalizaci z VHS,kde jsem měl uložené záznamy z 8mm kamery a to pomocí CyberLink Power Director 7,který byl přidán k hardware na grabování VHS a pod. na USB a tento soft měl možnost nagrabování do různých formátů a ještě navíc byla možnost nastavení základních údajů
jako kontrast,jas atd.takže již při té prvotní digitalizaci byla možnost kompletně ovlivnit kvalitu VHS.Muselo se trochu polaborovat a pak jsem již nemusel v hlavním střih.softu nic nastavovat.Možná,že vyšší verze tohoto programu budou umět ještě o mnoho více.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host