Ahoj,
chtěl bych poprosit o radu. Mám Pinnacle 15 a když jsem vytvořil video a chci ho exportovat, hodí mi to hlášku "Program přestal pracovat správně" a mám na výběr, buďto zkusit vyhledat řešení on-line, což jsem zkusil a nepomohlo to a nebo druhá varianta, ukončit program. Prostě nejsem schopný tenhle projekt exportovat. Zkoušel jsem si vytvořit jiné projekty, jen tak, pár snímků a ty mi exportovat jdou....
Nevíte někdo co se s tím dá dělat???
Děkuji za pomoc.
Export videa
-
- Kontaktovat uživatele:
To je ošemetná věc. Problémy mohou být softwareového nebo hardwareového rázu. Záleží na mnoha okolnostech. Druhem zpracovaného videa až po součásti PC. Chcete-li pomoci je třeba se tu zeširoka rozepsat a popsat problém co nejpodrobněji. Je možné připojit screeny obrazovky PC při problému samotném, výpisy MediaInfo atp. Chyba může být v samotném projektu. V menu, v titulcích, přechodech, hudebním doprovodu nebo může být porušen některý z audio/video souborů. Možná by pomohlo propojit se přímo s Vaším počítačem skrze např. Team Viewer a pokusit se problému přijít na kloub s někým jiným.
Nejdůležitější je zachránit projekt. V minulosti se mi osvědčilo vadný (nebo na Pinnacle moc složitý) projekt rozdělit na několik částí, ty zpracovat samostatně a pak to zase slepit. Při analýze dílčích částí pak postupovat vylučovací metodou. Je to práce navíc, ale vyhodit třeba měsíční úsilí je škoda...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,sice neumím poradit v tomhle případě ale když jsem začínal /to byla o mnoho nižší verze Pinnacle/ a pokud došlo k chybě tak tam byla možnost přepnutí do textového editoru a pokud se prohlídnul řádek po řádku,kde to třeba zůstalo stát tak se z toho texťáku dala odvodit chyba proč k tomu došlo byly tam ty chyby nějak barevně označeny jestli to pamatuju správně.
Takže se zeptám tato možnost již u novějších verzí není?
Takže se zeptám tato možnost již u novějších verzí není?
-
- Informace
-