VST plugins a I Zotope
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, k čemu slouží tyto pluginy? Není mě jasné zdali jsou už při prvotní instalaci EDIUSU nainstalovány (bonus dvd jsem instaloval) ale v rozbaleném Effects jsem je nenašel. Nebo je třeba nějak z Program files(86) instalovat a kam či stáhnout zvlášt s GV?Předem díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přímo VST pluginy nepoužívám a nikdy jsem je nepoužíval.Jenom kdysi v MIDI softech,ale k tomu se již nechci vracet.
Izotope efekty jste pravděpodobně nesprávně nainstaloval.Já je mám v Audiofilters pod Effect.Nejsou nijak označeny
poznáte je při editaci.Mají logo Izotope.
[attachment 242 izotope_filters.JPG]
Izotope efekty jste pravděpodobně nesprávně nainstaloval.Já je mám v Audiofilters pod Effect.Nejsou nijak označeny
poznáte je při editaci.Mají logo Izotope.
[attachment 242 izotope_filters.JPG]
- Přílohy
-
- izotope_filters.JPG (139.58 KiB) Zobrazeno 963 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji. IZOTPE tam mám, jenom jsem je neotevřel tak jak jste popsal ve Sreenu.Stejně mě zajímá co VST plugins umožnuje jedná se o video filtry ?
-
- Kontaktovat uživatele:
VST pluginy jsou standart,který vyvinula firma Steinberg.Jde o audio pluginy,Není mi známo,že by se takto
označené pluginy používaly jako video filtry.Už ze zkratky by to ani nemělo být možné.
VST znamená Virtual Studio Technology a používal jsem je jako náhrady audio nebo digi hudebních nástrojů
v MIDI programu C-Lab Creator,který sežral Steinberg.Jeho Cubase jsem nikdy nesnášel.Ještě se mi líbil
Steiberg Twelve,ale ten ještě VST neuměl.
označené pluginy používaly jako video filtry.Už ze zkratky by to ani nemělo být možné.
VST znamená Virtual Studio Technology a používal jsem je jako náhrady audio nebo digi hudebních nástrojů
v MIDI programu C-Lab Creator,který sežral Steinberg.Jeho Cubase jsem nikdy nesnášel.Ještě se mi líbil
Steiberg Twelve,ale ten ještě VST neuměl.
-
- Informace
-