AVCHD v Pinnacle 15 UC

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
steviezah
Kontaktovat uživatele:

S tím bych mohl souhlasit,ale za předpokladu,že se jedná o typ na který jsem hodil odkaz.Tento typ má 3x SATA řadič,takže další HDD připojit půjde.Mě zarážejí zastaralé paměti DDD3 a rychlost sběrnice.Tyto paměti nejsou určeny bez OC pro takovou rychlost.Co se týče grafické karty na žádné integrované a sdílené z paměti sÿstému se mi nepodařilo uspokojivě rozjet žádný z editorů videa pro AVCHD.Pokud budu mít čas zkusím si sehnat specifikaci přímo z Aceru.
evik

Není to zbytečné? Původní dotaz od Rostislava21 zněl, že má problémy s kostičkováním videa po sestřižení v PS. Zkusila jsem nesmyslně nastavit projekt a výsledné video mi také kostičkovalo. Myslím, že má špatně nastaven projekt.

Ještě do nedávna jsem měla paměti DDR2 a teď mám DDR3 s vyšší frekvencí a rozdíl nepoznám.
Zkusili jste si někdy sestavit celé PC z těch nejlepších a nejmodernějších komponent ?
Rastislav21
Kontaktovat uživatele:

poprosim o odkaz na to moje video AVCHD HDD komu to slo spravit bez chyb.
pridam sem moje co kostickuje.je to presne ten typ acer aspire AZ5763.
co by som mohol mat spatne nastavene na projekte?
to pc na mieru sa aj bojim zostavit mam pocit ze mi to neprepocita uz na nicom.
evik

Koukněte na předchozí stránku, tam jsem napsala postup :-)
Rastislav21
Kontaktovat uživatele:

to moje kratke video co som tu vcera pridal to napr.funguje v pohode,pridam k tomu este dalsie 2 videa a vtedy obraz kostickuje.preferenciu projektu podla prveho klipu som mal stale nastavenu.v tom aceri tie vytvorene videa idu najlepsie.dam to na TV plazma cez http://www.alza.sk/western-digital-tv-e ... 195141.htm a tu to robi najvacsi problem kostickuje az sa obraz zasekne.len pri formate M2TS, ked dam format MPEG-4 tam to je na 100% ale obraz je o dost menej kvalitny.

potreboval by som skusit od niekoho z vas to moje vcerajsie video ci mi pojde.
ked posuvam video vpred napr.myskou alebo posuvam vpred vtedy sa mi zobrazi tiez to kostickovanie.pri original zaberoch s kamery to nerobi.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Já Vám ručím za to, že postavená sestava, jak jsme ji dali spolu dohromady pojede AVCHD bez problémů. Chápu Vaše obavy, ale ty se po prvním videu v nově sestaveném stroji rozplynou. Ten Acer se ke střihu HD videa nehodí. To by byly vyhozené peníze. Chápu také, že jste zvyklý na práci s notebookem a ten Acer je něco podobného a proto ho nemohu doporučit. To jak je vidět v reklamách na internetu, že tam jako střihají video na notebooku, tak to je lež, jako každá jiná reklama. HD video vyžaduje jisté parametry a ty splní pro AVCHD spolehlivě pouze plnohodnotné PC. V notebooku je možno střihat SD video, ale to je také vše. Taky doporučuji W7x64 Professional nebo Ultimate. ale to už se opakuji. Jestli se tomuto koníčku chcete více věnovat, potom je sestava z komponentů jediná možná varianta.

To, co Vám tu radí Evik je rada dobrá, ale ne pro tento druh vady obrazu. Preference projektu s tím dle mých zkušeností nesouvisí.
Rastislav21
Kontaktovat uživatele:

mna zaujal ten acer tym ze tam je vsetko v jednom wifi,blu-ray naplalovacka,citacka kariet,i7 atd.
ale rychlo som zistil ze samotny stroj je neprakticky velky a tazky ale to by az tak nevadilo ak by vsetko bolo ok.
mohol by som vas poprosit konkretne vas romolus ak vam vlozim na ulozto.sk 2 videa na stiahnutie ak by ste mi z nich spravili vo vasom pc (AVCHD-HDD m2ts projekt) a potom by som ho skusil naspat stiahnut a prehrat cez ten moj WD player na TV tak by som mohol overit ci mi to bude na novej pc zostave fungovat.za vas cas myslim aj vsetkych co sa mi tu snazia pomoct vopred dakujem.
evik

Včera jsem si video pouze přehrála a přehrát jde v pohodě, ale když píšete "ked posuvam video vpred napr.myskou alebo posuvam vpred vtedy sa mi zobrazi tiez to kostickovanie."
Vyzkoušela jsem také při přehrávání táhnout video posuvník myskou... a kostičkuje mi také ;-)
steviezah
Kontaktovat uživatele:

pro Evik:
Několikrát jsem si stavěl PC z toho nejlepšího co bylo v daný čas k dispozici.Takové PC pak provozuju do té doby pokud stačí na to co potřebuju,takže životnost takového mého PC je odvislá od toho jak rychle přijde nějaká inovace.Nejkratší byla 2 roky,kdy přišly na trh 4 jádra po 2 jádrech a změnily se patice.V současné době provozuju rok a půl staré PC na platformě AMD:4jádro 2,8GHz/3GB RAM/grafika ATI 4850,kterou jsem kvůli 2 monitorům se vstupy DVI-I vyměnil za Nvidia GTX 460 GE.Myslím,že dodám 2GB modul paměti a to bude pro následující roky stačit.O změně budu uvažovat až se kmitočet procesoru dostane k 5 Ghz a 8 jádru za přijatelnou cenu,zatím nemám důvod něco měnit.Nemusím mít za každou cenu to nejlepší,to bych musel přestavovat co kvartál.

pro Romolus:
Částečně s Vámi souhlasím,že reklama je prasečina.Ale rozchodil jsem bez problému PS 14 na HP notebooku,kde se zpracovávají AVCHD videa.Typ už nevím,bylo to 2 jádro AMD na 2,6 GHz,4GB RAM,ATI X1600 s 512 MB,WIN 7 U/64.Dodnes se na tom tomto notebooku bez problému edituje,nejde o žádnou divočinu - home video,žádné složité efekty,jednoduché prolínačky a samozřejmě žádná závratná rychlost..Takže věřím,že v současné době by se dal nějaký NTB použít,ale s tímto omezením: jednoduchá editace,bitrate souborů z kamery do 15MB/s a pak to i celkem bude odsýpat..
Pro náročnější práci už by to chtělo opravdu dělo,ale za tu cenu se postaví 2 výkonná PC.
Měl jsem kdysi možnost srovnání mého 2 jádra 2,2GB s notebookem Asus Ferrari a ten jediný stíhal.Ale srovnání cen byl masakr.PC 30tisíc,NTB 69tisíc.
Pokud opravdu někdo potřebuje NTB na vážnou editaci,bude muset udělat notný vítr v peněžence.

pro Rastislav:
Vaše soubory po exportu z PS 15 a AS jsem uložil zde:
http://www.uloz.to/9218857/rastislav-rar
steviezah
Kontaktovat uživatele:

pro Rastislav:
Doplním:Vaše video mi jde posunovat bez jakých koliv problémů myší dopředu,dozadu v obou softech PS 15 i AS.
Zamčeno
  • Informace