Podle mého názoru je to procesor CPU, paměť RAM. Svůj důležitý aspekt zastane u HD videa grafická karta i karta zvuková. HDD v dnešní době snad vyhovuje každý. Platí, čím silnější stroj (notebook), tím větší šance na bezproblémové zpracování HD videa obecně.
Já ze své pozice musím trvat na PC stolním, který je jediný schopen dostát požadavkům zpracování HD videa bezezbytku.
Závěr: Ani v jednom případě se nedá šetřit. Jinak čeká pouze zklamání. A to už je pozdě. Na práci Vám bude stačit stávající notebook a jestli se chcete věnovat zpracování HD videa intenzivněji, bude třeba pořádného počítače.
AVCHD v Pinnacle 15 UC
-
- Kontaktovat uživatele:
Rastislav21 : ten ntb je vpohode a mel by AVCHD zvladat bez problemu. Bohuzel HW narocnost PS ve spojeni s dalsimi SW muze zpusobovat velke problemy. Jedna se o to,co vsechno bezi soucasne s PS.
Castecne musim souhlasit s Romulus v tom,ze stolni PC jsou lepsi a duvod je takovy,ze muzes mit vice disku. Bohuzel NTB muze mit jen jeden a to pro strih v takovymhle zroutovi neni nejlepsi. Kaydopadne tato konfigurace by AVCHD mela zvladat vpohode a tak zkus mrknout,co ti vsechno bezi a poladit nastaveni.
Castecne musim souhlasit s Romulus v tom,ze stolni PC jsou lepsi a duvod je takovy,ze muzes mit vice disku. Bohuzel NTB muze mit jen jeden a to pro strih v takovymhle zroutovi neni nejlepsi. Kaydopadne tato konfigurace by AVCHD mela zvladat vpohode a tak zkus mrknout,co ti vsechno bezi a poladit nastaveni.
-
- Kontaktovat uživatele:
vsetky formaty videa cez ten notebook mi bez problemov funguju akurat ten avchd stale robi problemy,chystam sa dat si spravit nejaku tu zostavu ale zaujimal by ma este vas nazor na tento typ PC:http://www.alza.sk/acer-aspire-az5763-d238803.htm
-
- Kontaktovat uživatele:
Chcete-li můj osobní názor, tady je. Na první pohled silná mašina. Bohužel jsou všechny součástky uvnitř monitoru, tedy např. bez možnosti doplnit další HDD, které jsou v případě editace videa nutné nejméně! 2, ale raději 3. Úložného prostoru není nikdy dost. Navíc mi připadá cena přemrštěná. Dobrý stroj se dá s jednotlivých součástí postavit určitě levněji. Verdikt: Nebrat a poohlédnout se po někom, kdo bude ochoten postavit PC na míru.
P.S. AVCHD je na zpracování HD videa nejnáročnější na pět hlavních součásti. Základní deska, procesor, RAM paměť, grafická karta a HDD. Ani jednu nepodcenit!
P.S. AVCHD je na zpracování HD videa nejnáročnější na pět hlavních součásti. Základní deska, procesor, RAM paměť, grafická karta a HDD. Ani jednu nepodcenit!
Ta masina mozna usetri misto na Case,to je mozna jedina vyhoda,nicmene NTB je jeste skladnejsi a za tyhle prachy se da koupit mozna o neco slabsi,ale porad dost vykonny pro strih HD. Pokud uz chces dat takovyhle prachy za neco podobnyho,kup si MAC a mas opravdovy prevazne graficky vykon. Tohle bych nechtel ani za zlaty prase. Jak rika Romulus,nepridas tam zadny dalsi HDD a ani nepripojis externi. S tim doporucenim Romuluse se podepisu pod CPU (s tim je spojeny MB),pak velikost a rychlost HDD a mozna jeste i RAM. Ten zbytek je nas delsi dobu trvajici spor ... kazdopadne obzvlaste pro AVCHD v PS minimalne ctyrjadrovy CPU.
-
- Kontaktovat uživatele:
no skusam ten acer AZ5763 kedze som sa dohodol ze do 7 dni mozem bez problemov vratit spat v alze.na pohlad zaujimava masinka pinnacle nainstaloval ovela rychlejsie ako moj notebook ale moje pozadovane video M2TS-AVCHD HDD absolutne nezvlada kostickovanie,zasekavanie obrazu no katastrofa...
ako je mozne ze moj notebook s procesorom i3 to zvlada o troska lepsie ako tato masina s i7 2600S?
pc zostavu som si nedal robit tu mi nezoberu spat ,po tejto skusenosti uz neverim ze najdem vhodny pc.
ako je mozne ze moj notebook s procesorom i3 to zvlada o troska lepsie ako tato masina s i7 2600S?
pc zostavu som si nedal robit tu mi nezoberu spat ,po tejto skusenosti uz neverim ze najdem vhodny pc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pověste prosím nějaký Váš soubor ke stažení.Podívám se jestli není problém v příliš vysokém bitrate nebo v nějaké jiné záludnosti.Pokud jsem přehlédl typ kamery prosím znova o informaci.
Testoval jsem už kdeco,nemám v současné době žádně HW dělo co se týká PC,ale přehraju v PS nebo AS bez zádrhelů všecko,pokud to není nějaký AVI/H264/Xvid nebo podobné zvěrstvo.Teď si nepamatuju typ,ale PS 14 jsem úspěšně rozjel a provozoval na notebooku HP dvojjádro AMD 2,2 GHz,RAM 2 GB,grafika ATI X1600 512 MB.
Testoval jsem už kdeco,nemám v současné době žádně HW dělo co se týká PC,ale přehraju v PS nebo AS bez zádrhelů všecko,pokud to není nějaký AVI/H264/Xvid nebo podobné zvěrstvo.Teď si nepamatuju typ,ale PS 14 jsem úspěšně rozjel a provozoval na notebooku HP dvojjádro AMD 2,2 GHz,RAM 2 GB,grafika ATI X1600 512 MB.
pro Rastislav21:
Zkuste nahrát video na www.ulozto.cz a dát sem odkaz, také mne to zajímá proč taková mašina video nepřehraje plynule. Ani v přehrávačo VLC? Předpokládám, že Windows máte 64bit.
Zkuste nahrát video na www.ulozto.cz a dát sem odkaz, také mne to zajímá proč taková mašina video nepřehraje plynule. Ani v přehrávačo VLC? Předpokládám, že Windows máte 64bit.
-
- Kontaktovat uživatele:
ano pracujem na tom nahravam na ulozto.moja kamera je SONY HDR-XR350VEB.
mozno som to zle napisal mne videa z kamery pc prehra,ale potom vytvoreny projekt AVCHD HDD mi stale kostickuje az sa zasekava.
neviem mozno mam nieco zle nastavene.
mozno som to zle napisal mne videa z kamery pc prehra,ale potom vytvoreny projekt AVCHD HDD mi stale kostickuje az sa zasekava.
-
- Kontaktovat uživatele:
ano pracujem na tom nahravam na ulozto.moja kamera je SONY HDR-XR350VEB.
-
- Informace
-