Nekorektní zobrazení zvukové vlny

Fórum k programu Avid Studio
Zamčeno
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Měl jsem, a ne sám problém s tím, že se v některých AVCHD klipech umístěných do časové osy, nezobrazovala správně zvuková křivka. Popisoval jsem to v jiném vláknu a diskutoval o tom. Teď jsem si udělal čas na experiment, podobně jako Steviezah s čistým systémem W7 Ultimate x64 a AS.

Problémem, který tu popisuji, se dá podle mého soudu napravit - nevím, zda to bude fungovat universálně - tak, že nekorektně zobrazená zvuková vlna v daném klipu jde opravit jednoduše tím, že daný klip vymažu nejen z z časové osy, ale i z kolekce a znovu ho tam umístím a vložím znovu, do timeline. Alespoň u mne to zatím funguje a zvuková vlna se na podruhé zobrazí již korektně.

Dodatek: Domnívám se, že problém se vyskytne, natáhneme-li do nové kolekce klipy hromadně. AS potom jednotlivé klipy načítá do kolekce, což je vidět vpravo dole. Když natahujeme do kolekce klipy jednotlivě (což je, když je klipů mnoho, zdlouhavé a tudíž i únavné), se problém se zvukovou vlnou u mě zatím neprojevuje.

Zajímala by mne případná zkušenost ostatních příspivatélů.
jojozu

Ahojte
neviem, že či to patrí tu, ale je to problém so zvukom :-)
Keď som projekt vyrenderoval ako AVI bolo všetko ok, ale ak som projekt bez zmeny varenderoval na DVD tak od polovice filmu som mal posunutý zvuk.
steviezah
Příspěvky: 1735
Registrován: 22.03.2010, 12:00
Kontaktovat uživatele:

To vypadá na nedokončený render projektu pro export na DVD.Zadejte si před finálním vypálením Vytvořit obrázek a zkontrolujte v soft DVD playeru.Pokud se chyba opakuje,vymažte sobory renderu a nechte projekt přepočítat znova.Opakujte Vytvořit obrázek a zkontrolujte.Když bude chyba znova a ve stejném místě,zkontrolujte projekt v daném místě.Ve starších verzích PS se mi stávalo,že jsem měl mezi klipem a přechodem mezeru,nebo mezi klipy a jiné podobné záludnosti,kterých jsem si nevšim,protože jsem si myslel,mi se to nemůže stát.B)-
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host