Dobrý den přátelé,
Dnes nastal problém .... dělám svatbu, kterou jsem si rozkouskoval na několik pasáží:
1. Úvod
2. Kadeřnice
3. Šaty
4. Příprava
5. Obřad
.
.
.
atd.
Jenže jedna pasáž má jiný formát než ostatní. Všechny jsou 4:3 a jedna se mi vytvořila(nevím vůbec jak) 16:9 .... a nechci celý ten klip celý předělávat .... poradí někdo ? Děkuji moc ...
resp. mám ho narenderovaný a uložení v Pinncalu, ale před vytvořením chci upravit ten formát aby po vytvoření byl stejný jako ty ostatní ....
Ze 16:9 na 4:3
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Celé studio se mi jakoby přeplo do formátu 16:9 .... to znamená že i formát náhledu, časové osy a podobně se změnil .... vůbec nechápu proč se to stalo ... když dám vytvořit nový projekt tak se to vrátí zpět na 4:3 ....
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se jedná o SD rozlišení, pak bych v nastavení a preferencích projektu nastavil: Formát projektu a zvolil bych pro nové projekty použít formát PAL - standardní. Poku pak člověk někam doprostřed vloží záběr v jiném rozlišení, Pinnacle by to měl automaticky přepočítat na to přednastavené rozlišení. Obdobně pro HD rozlišení s odpovídajícím nastavení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Opět si přihřeju polívčičku:P Podívejte na návod tady a dejte vědět zda pomohl.
http://www.youtube.com/profile?user=ste ... rh4y1ywnkk
http://www.youtube.com/profile?user=ste ... rh4y1ywnkk
-
- Kontaktovat uživatele:
Super, krásně a přehledně vyrobeno...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevyřešeno ..... v nabídkách mám prostě uzamknuty volby a nelze změnit hlavní preference. Naštěstí změna formátu se týkala jen přechodů, tak jsem to tak nejak přešel, že dobrý
Ale návody jsou super .. koukal jsem na ně už několikrát .... a je to první co otvírám když si nevím rady ... a že je to sakra často
Díky všem
Ale návody jsou super .. koukal jsem na ně už několikrát .... a je to první co otvírám když si nevím rady ... a že je to sakra často
Díky všem
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale to tam je,ke konci, když jsou ty nabídky formátu uzamčené tak kliknete na scény a zpět.Teď jsem momentálně nic nového neudělal,musím dodělat převod 23 DV kazet.Určitě ale něco přidám..
-
- Informace
-