Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Pepa

Zdravím všechny,
mám stály problém, při vytváření DVD souboru. Z video kamery SONY DCR-SR 290e v jejvyšší kvalitě (HQ-9M) formát MPEG2 při načítání snímku (export videa - vytvořit soubory ale nevypalovat) v různých časových intervalech se proces zastaví bez toho, aby byla nahlášena jakákoliv chyba - studio 11 neodpovídá. Musím ukončit studio 11 (resetvat ctrl+alt+delete).Potom to zkouším znovu. U některých projektů se to podaří na 2-4 pokus u některých na poprvé. Jestli se to někomu stalo a zná příčinu, prosím dejte vědět.
Dík Pepa
Jirka

Ahoj všem, mám dotaz. Používám Pinnacle 9 a bohužel neumí pracovat s různými formáty videa, konkrétně z videokamery mám rychlost snímků 25, z foťáku 30ftp a nejde to zpracovat dohromady. Nevíte někdo jestli u verzí 10 nebo 11 už toto umí? Díky moc.
dan1

Prosím o radu, mám pinnancle studio ultimate 11 , samozřejmě legálně zakoupené a nejde mi přehrávat žádné digitalizované video,ani přechody prostě mi to v té malé obrazovce přehrává jen zvuky takže nelze nic stříhatani přidávat přechody atd.Ale po nainstalování mi přechody běžely scela normálně.až těť jsem teprve začal s videem a nic nevím jestli nestačí někde jen něco zapnout či naopak tak prosím o radu .
jirka

Pepa :
taky se mi stávalo,že se při renrenování studio kousalo,pak jsem nastavil " znovu zakodovat celý film" a pro jistotu nedávám "vytvořit disk" ,protože to maká a rovnou vypaluje a to asi moc nefunguje, ale vytvořit do složky a pak to vypálím v neru. Pekloval jsem se s tím 14 dní (4Gb video) a ted už to jede supr
Radim

Zdravím a prosím o pomoc...

Pročetl jsem tady všechny příspěvky a ani v jednom nenašel odpověď. Mám PS11Plus a až na pár detailů při zpracování si nemohu stěžovat. Co se mi ale tak co 3 DVD stává je, že si vyrenderuji projekt, vypálím a při spuštění na mém DVD přehrávači SONY to video včetně zvuku běží snad 2x rychleji. Vypadá to jak stará groteska. Zvláštní je, že menu s volbami jednotlivých kapitol se přehrává normálně. Po zvolení kapitoly už to ale běží jako o závod.
Zkoušel jsem to na několika DVD přehrávačích a stolních PC a všude je to v poho, jen ten můj Soňák si asi dělá srandu. Setkal jste se s tím někdo? PS11 to asi nebude, stávalo se mi to občas i v PS10. Zkoušel jsem změnit kvalitu výsledného videa, datový tok, dokonce i přejmenovat a smáznout kompletní render, ale bez úspěchu. Kdyby to mé DVD byl nějaký Noname, tak to pochopím, ale SONY??
STEFAN MINÁRIK

Mám studio 10 Plus spolu s Pinnacle 700-USB.Po čase jsem chtěl otevří a spracovat na programu nahrávky z dovolené a nemůžu spustit program,che na mě IRQ driver.Můžete mi poradit,co mám udělat?
Děkuji
hasky
Kontaktovat uživatele:

Přeji dobrý veřer

Nechci vám do toho kecat ale poridte si Sony Vegas a Pinnacle Studio
hodte uz do kanalu
Steve.j

Taky už jsem o tom uvažoval...A zvolil jsem střední cestu. Při střihu používám Pinnacle, Vegas, Nero Vision, DVD Architect, photoshop, after effects atd ;)
hasky
Kontaktovat uživatele:

Přeji dobré ráno

Hoďte ten Pinnacle do kanálu a pořiďte si opravdu střihový soft.
Honza

Mám Pinnacle Studio 11.
Dva problémy:
1. Dám-li na začátek filmu prvně titulek a pak videosekvenci, po vypálení jsou přes film fialové pruhy????
2. Nově se mi stalo, že po vypálení na DVD je jen zvuk, bez obrazu, obrazovka zelená.

Uložení do souboru AVI na HD je vše v pořádku.
Díky Honza
Zamčeno
  • Informace