Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
anule

Zdravím všechny příznivce pinnacle ultimate. Hned na úvod bych ráda poděkovala všem kteří přispívají do forum a hlavně těm, kteří mají ohromnou trpělivost s námi méně zkušenými a jsou ochotni poradit.
To je také důvod proč píši.
Když dám daný projekt renderovat po skončení a přehrání hotového produktu hudba přeskakuje nehraje plynule.
Prosím o radu.Děkuji :)
Zdeněk Diviš

asi se budu ptát primitivně - po zakoupení verze ULTIMATE jsem nainstaloval třetí CD - bonus, v domnění, že aktivuji např. přechody bez zamknutí, přesto jsou zamčené a na netu není nic k odemčení - na CD mám pouze napsané Service Access Code - který nevím, kam mám napsat. Také mi nejdou nějaké standardní prolínačky, hlavně ty, které jsou na konci seznamu - je to divné, pracoval jsem se STUDIEM 9, ale tady jsem nějak rozčarovaný - a to mám čtyřjádro
Hradecký Blahoslav
Kontaktovat uživatele:

Mírně řečeno jsem laik jak na PC tak i v Pinnacle.Měl jsem také problém s bonesem.Při zadávání kódu jsem místo " O " psal numerickou 0. Pak to dopalo dobře. Hodně trpělivosti.
Petr

Mám prosbu umí pinnacle 11 (příp. která verze) převést HDV2/MPEG2 do AVCHD tak aby byl přehratelný např v PS3. Data se dají na BR vypálit předpokládám jen s použitím Nera /resp. tuto podporu po odchodu hddvd do věčných lovišť/ pinnacle v upgradu ještě nemá že? Díky za odpoveď.
gilb

zdravim snad by mi někdo pomohl s pinnacle studio 9 plus,když v programu vytvořim film v DVD kvalitě domaci video s hudbou,fotkama a titulkama k nim,tak když to potom přehravam na svem domacim kinu panasonic,tak vše funguje ale když se ma třeba zobrazit fotografie ke ktere je vložen text bud uplně nahoře nebo dole na obrazovce,tak se tam nevejde celi a chyby kousek začatku a konce textu.přitom když si to přehravam v počitači tak je vše ok.prosim o radu,už jsem vyzkoušel všechno možne i všemožně nastavit domaci kino.tam my pomuže jen když nastavim format 16-9 tak je vše ok,ale zase je to celel zmenšene,což se my nelibi...děkuji
Mart
Kontaktovat uživatele:

gilb:
Na TV je vždy obraz o něco ořezán (skryto za okrajem), proto se titulky apod. musí umístit v bezpečné vzdálenosti od kraje aby byla zaručena jejich viditelnost. Na PC nebo LCD s tím již problém není.
V editoru menu a titulků je bezpečná oblast označena červenými přerušovanými čarami.
Hradecký Blahoslav
Kontaktovat uživatele:

Mám prosbu jde video natočené na mobilu a poslané ICQ zpracovat v pinnacle studiu a jak DÍK
drbe

Dotaz: mám Pinnacle 10.5. Chtěl bych udělat pohyblivé značení cesty v mapě (běžící červená čára z bodu A do bodu B). Ja na to nějaká přímá cesta? Zkoušel jsem animační programy, ale tam je zase problém s typem filu. Děkuji předem Ben
ivica

Jaky problem s typem filu? Tak si precti neco o kodekach, ktere pouzivas, a prestanes mit problem s typem filu.
Kuba

Ahoj,
neporadil by jste mi někdo..? Mam Pinnacle 9.3 + a patchem rozšířené na 9.3.5
Ale když chci do nich dostat video z HDD, které je vyexportované přes jiný program z kamery tak mi to píše, že Pinnacle nejsou v režimu PAL.
U desítky se mi to nestalo ani jednou, ale zase byla uplně na prd... A teď, když se chci vrátit k devítce tak mi to dělá tohleto...
Pomůže mi někdo?
Zamčeno
  • Informace