zaseknutý export

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
martes
Příspěvky: 2
Registrován: 05.10.2007, 18:36
Kontaktovat uživatele:

z kamery na 80 disk nahraju finalizovaný záznam do počítače, udělám projekt cca 30 min sestřihám, upravím zvuk,pak uložím překlapnu na export, nastavení zaznamenat a nevypalovat / vypaluju v Neru/. občas se projekt projede a na konci místo informace záznam na disk proveden se mi objeví ! selhaní exportu chyba renderování. Vše dělám na PN 10 plus.

Při přečtení nářků na PN 10 se ptám je ještě jiný program, který by tyto neřesti neměl? Netrápím se s Trabantem bez kola a volantu když je bezproblémový Mercedes? Prosím poraďte. Padla zmínka o programu Vegas nebo DVD Architect 3.0 . Co to je , není to další nedochůdče na trápení. Jako obchodník se ptám proč někdo nedal na trh fungující program a nezlikvidoval konkurenci v podobě Pinaclu. Jsme objetmi neschopného podniku. Padla zmínka, že se neobtěžují zabývat připomínkami nás zákazníků. To je vrchol arogance k zákazníkovi. Dík za každý názor jsem v tomto oboru laik.
Cottage

Re: Je vůbec někdo, komu jede Studio Plus ver. 10 ?
Autor: Cottage (IP zapsáno)
Datum: 08.11.2007 09:37

Mart napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tu chybu to vyhodí vždy ve stejném místě?
> Pokud ano, tak zkusit to místo nějak
> "ostřihnout".
> Pokud to dělá pokaždé jinde, zkus to celé
> vyexportovat DV kodekem do AVI a pak až z toho
> udělat DVD.

Asi pozdě:)

Měl jsem stejné potíže. Pomohl jsem si jinak: zapnul jsem si renderování na pozadí a na vše jsem použil úpravu barev kde jsem zvýšil jas nebo kontrast o 1, takže změna nebyla vidět.
Studio si ke všem souborům udělalo nové (m2v) a renderování DVD probíhá normálně.
(já si myslím, že problém je vtom, že když studio pracuje s mpg soubory ty se hromadí v paměti a proto kolabuje renderování.)
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host