Studio 10 a pluginy

Vše co se týka pluginů a doplňků
Odpovědět
Tom

Ahoj, zdravím všechny odborníky. Koupil jsem si Studio 10 (už teď toho lituji). Dosud jsem stříhal v Studio 9 plus a vcelku jsem byl spokojen. Nechci teď brečet nad funkčností nového Studia, ale zajímá mne, zda fungují pluginy pro Studio 9 i ve Studiu 10 plus.
Díky za odpovědi
Joe-Joe
Příspěvky: 232
Registrován: 01.04.2005, 14:35
Kontaktovat uživatele:

To budes musiet asi len vyskusat. Potom sa podel s poznatkami.
Mr.Jin

Jo pluginy fungují normálně i v ve verzi 10 (já mám 10plus) - taky jsem se bál o plugy, ale stačilo jen zadat numera ....
PAS je stejný jako u verze 9
Petr

Obvykle video RTFx pluginy pro S9 pod S10 nejedou (alespon ne korektne), myslim ty externi (ne Pinnaclovske), napr. nove WL a JSP (viz S10 forum) efekty uz pod S10 bezi dobre a spravne.
boberts

Zdravim,
chcem sa spýtať, existuje nejaký plugin prechod - záblesk (osvetlenie obrazovky ...)? Práve skúšam P10 a vytváram nejaké akčnejšie videjko a nemôžem nič takého nájsť! Proste potrebujem rýchly prechod do druhej scény a nie lietajúce okná a rôzne predmety! ale ako pozerám tak pozerám nič tu (v programe) takého nevidím. ak by dakto niečo o tom vedel a odpíše tak vopred ďakujem.
boberts

PS: ešte som zabudol napísať že nie som žiaden profesionál a neviem či zvládnem vytvorenie takého efektu v napr Holywood FX - asi nie...


Naposledy oživil Anonymous v 26.12.2020, 19:45
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů