Velký problém

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Steve.j

Zdravim, potreboval jsem cast jednoho filmu z dvd tak jsem dal importovat názvy disků DVD a výsledný soubor mi muj Pinnacle Plus 9.4 nechce precist!!! Chapete to?? Potreboval bych radu jak na to, vyzkoušel jsem uplne vse. Kdyztak bych mohl zkusit nahrat ten soubor zpet do kamery a pak znovu do Pinnacle. To je to poslední, co mě napadá. Akorát jsem nenašel žádný program, který by uměl nahrát video z PC do kamery. teda krome pinnaclu ale tam to nejde precist takze prosim o radu. Je to pro me zivotne dulezite. Diky moc!
Radúz

Přejmenuj *.vob na *.mpg a vlož na časovou osu. Bez problémů to jde (pokud nemá DVD ochrany).
Steve.j

Je to divné, ale ten fígl s přejmenováním taky nefunguje. Napíše mi to: Soubor s videozáznamem .......*.mpg nelze otevřít. Fakt me to drancuje. Nemate nekdo nejakou jinou radu, nebo neznáte program, se kterým se dá videosoubor nahrát do kamery? Díky moc zoufalec!!!
Radúz

Řekl bych, že můžeš použít jakýkoliv jiný editační sw, stáhnout se dají demoverze funkční 30 dnů. Pokud máš Windows XP použij Movie Maker - taky umí export na pásku. Nero funguje taky jako střižna, podívej se, jestli umí export na pásku. Osobně bych ale hledal chybu v tom souboru, docela bych se divil, kdyby ti ho jiný program načetl. Dokážeš si ho v nějakém přehrávači prohlédnout? A pokud jo, jde to až do konce? Co to je za DVD - lisované, pálené nebo z kamery?
Steve.j

Hele, Movie maker se vzdy zasekne, v neru to trva nekolik desitek hodin. O těch demoverzích-dáš mi nějaký link? To video je v poho normálně jede. Je to z paleneho dvd.
petr

tento problém jsem měl taky a nevyřešil jsem ho, ale skoušel jsem na to jen pinnacl.A to bylo DVD pálený z kamery.A u těch co se mi povedlo stáhnout(přejmenováním) v počítači v pohodě a po renderování na DVD se tyto záměry trhaly jako stroboskopem.A většinou první 3-4 voby stáhnout šli a poslední ne.
olin

A proč to nenahraješ normálně ze stolního přehrávače s připojenou kamerou na pásek?
:-)))
Steve.j

To Olin: To me nenapadlo vyzkousim to dik. ale stejne nejaky link na demoverzi by se hodil...:)
Radúz

http://www.stahuj.cz/multimedia/zpracoani_videa/
No, jestli se Movie Maker zasekne a v Neru to trvá takhle dlouho, tak mi to moc v poho nepřijde. Na týhle adrese něco najdeš, ale na stahování to jsou docela klády. Dost často tyhle programy bývají přílohou Computeru (na DVD nebo na CD), tak se třeba poptej po známejch.
Mart
Příspěvky: 677
Registrován: 16.01.2005, 18:44
Kontaktovat uživatele:

Na pásku nebo z pásky to zkus přes WinDV.
VOBy by mohly jít otevřít a zpracovat do funkční podoby VirtualDubem.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host