Edius X Job registrace

Odpovědět
Jirka M
Kontaktovat uživatele:

Začala se mě objevovat při práci v Edius X hláška Job registration failed a nevím co to znamená a co ode mne chce registrovat.
Neví někdo poradit?
Děkuji
Edius X.jpg
Edius X.jpg (9.44 KiB) Zobrazeno 4676 x
MONYS
Kontaktovat uživatele:

Zdravím sice nevím co by to mělo být(mě to nedělá) ale nemá to souvislost s tou pravou tabulkou BIN /EFECT/ BROWSER /JOB?Tam se ukládá render viz zelená škála renderu.
Jirka M
Kontaktovat uživatele:

Mám vlastní rozložení oken a nevím kde hledat zmíněnou tabulku. Můžeš upřesnit. Dík.
Jirka M
Kontaktovat uživatele:

Našel jsem, že se jedná o hlášku Windows a zřejmě jde o bordel v registrech. Což není u mého PC nic překvapivého. Už něco zažil a volá po přeinstalaci, ale spíš by to chtělo postavit nový. Vyčistit registry lze, je na to program, ale já jsem na to negramotný a spíš by to byla větší katastrofa. Zatím jsem hlášku vypnul v nastavení Windows a snažím se projekt dokončit.
https://cs.restoro.com/pages/lwdu/index ... e&lpx=lwdu
MONYS
Kontaktovat uživatele:

Bohužel nepřišel jsem na to jak vložit foto.
Jirka M
Kontaktovat uživatele:

Při odpovědi dole otevřít přílohy/ přidat soubory/ umístit do příspěvku.
Vložení přílohy.jpg
Vložení přílohy.jpg (12.87 KiB) Zobrazeno 4635 x
kapo
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den,

Používám Edius9 a uvažuji o E11 a nebo o EX .Nevím jaký je v nich rozdíl a jestli se vyplatí do nich investovat ( verze pro studenty vnuka) pro amatérské využití - rodinné videa a podobně .

Děkuji Ka-Po
Jirka M
Kontaktovat uživatele:

Já jsem přešel z 8 až na X a to z důvodu kódování exportu do h265. Už ale zase není možnost importu HDV z kazet. (Pokud má někdo starý archiv). Záleží na tom jaké máš potřeby importu a exportu.
Co se týká pouze střihu, tak je to podle mne úplně jedno, jestli mám 9, nebo X či 11. Možnosti programu jsou různé a záleží na tom co pro svoji práci využiješi. Desítka má bonusové plug-iny značek Acon, ProDAD a NewBlue. Jedenáctka má zase pohyblivé ikony přechodů. atd. Úpravy obrazu se už dnes moc dělat nemusí, protože kamery jsou dokonalejší.
Pokud to není vyloženě koníček, tak je to zbytečná investice. Jinak je vše podrobně popsáno třeba na stránkách Syntex, nebo Edius.
Odpovědět
  • Informace