Vegas 19 Pro - Neustálé pády

Odpovědět
Najlvin

Ahoj!

Tak jsem si po letech koupil nový program pro střih videa - Vegas Pro 19. Hlavně kvůli tomu, že potřebuji stříhat videa ve 4K a na Vegas jsem už roky zvyklý. Jenže se od začátku potýkám s hroznými problémy. Kdykoliv Vegas 19 zapnu a začnu pracovat s videem (natočeným GOPRO kamerou ve 4K), tak to po chvilce celé spadne. Nic to nenapíše, jen občas vyskočí tabulka pro odeslání reportu vývojářům. Jindy mi zase probliknou oba monitory, zhasnou, rozsvítí se třeba jen jeden a Vegas je zamrzlý. Už jsem zkoušel hledat, kde by mohl být problém, ale nic jsem nenašel. Žádné rady z internetu nepomohly. Začínám z toho být celkem otrávený...

Nesetkal jste se s podobným problémem už někdo? Budu vděčný za jakýkoliv nápad. Dík :-)
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Řešení. Bombardovat dotazy podporu Magix Vegas. Měli by řešení najít. Já byl s Vegas Pro 11 let. Nezavrh jsem jej, ale Davinci Resolve jsou dál.
sotas
Příspěvky: 110
Registrován: 17.11.2016, 14:12
Kontaktovat uživatele:

Sice mám jen 18 Pro, ale Vegas pravidelně padá, pokud je zapnutá GPU akcelerace a je zcela jedno jak je výkonná VGA karta. Osobně mám Nvidia RTX 2060 SUPER a ani to už nezapínám. Předpokládám že to bude v tomto nastavení....
Uživatelský avatar
Smaha
Příspěvky: 25
Registrován: 20.07.2015, 09:52
Bydliště: Vlašim
Kontaktovat uživatele:

Ahoj, měl jsem Vegas 13, pak 16 a 18. Někdy letos (?) jsem upgradoval na Vegas 19 a co se týká těch pádů, tak opravdu musí být vypnutá GPU akcelerace.
Já mám teď problém s tím, že zhruba od konce léta mi Vegas nejde spustit - kliknu na ikonu (zástupce) a ... ... a nic. Takže, když potřebuji spustit Vegas, tak musím noťas zrestartovat a hned po naběhnutí systému kliknout na Vegas. To funguje, ale štve mě to.
Poslal jsem včera dotaz do Erpey, i se sceenshoty o systému a tak, tak uvidím, co mi odpoví, jestli tedy vůbec odpoví. Já mám podezření, jestli to nezpůsobila nějaká z aktualizací grafiky.
Jinak, můžete mi poradit kontakt na podporu od firmy MAGIX?, byl bych moc rád.
[img]d:\T M P\Systém.jpg[/img]
Přílohy
Systém.jpg
Systém.jpg (164.8 KiB) Zobrazeno 575 x
Uživatelský avatar
Smaha
Příspěvky: 25
Registrován: 20.07.2015, 09:52
Bydliště: Vlašim
Kontaktovat uživatele:

Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Chcete-li kontaktovat podporu Magix, musíte se zaregistrovat a přihlásit. Jinak s nimi diskutovat o problému nejde.
Uživatelský avatar
Smaha
Příspěvky: 25
Registrován: 20.07.2015, 09:52
Bydliště: Vlašim
Kontaktovat uživatele:

Tak (doufám) vyřešno - zatím je to OK. Z MAGIXu mě požádali, abych jim poslal výpis ze systému - SI.txt, což jsem udělal. Za pár dnů mi poslali toto řešení (radu):
"Hello

Thank you for your message.

The majority of the error message concerning VEGAS are faulting ucrtbase.dlll for the behavior. This file is installed with C++ redists.

To resolve this issue please do the following.  

- Make sure that the correct version of the redistributable is installed. If it is not, you should be able to download it directly from Microsoft's website.

- After the redistributable is installed, go to your computer's Programs and Features window, which can be accessed from the Control Panel.

- In Programs and Features, highlight the entry for the specific redistributable version, click Change, and then click Repair. (Please note that the "Repair" option is what fixes this issue; an uninstall/reinstall may not correct the problem)

- After the repair installation is completed, you should be able to install your software.

Additionally, plugins or other features can sometimes utilize portions of earlier redistributables. If, for example, you Repair the VS2012 redistributable and still see the issue, you may wish to Repair VS2008 as well."
----------------------
Takže jsem všechny ty redistributables soubory dal "opravit", a jak jsem již napsal, tak zatím to funguje.
Uživatelský avatar
Smaha
Příspěvky: 25
Registrován: 20.07.2015, 09:52
Bydliště: Vlašim
Kontaktovat uživatele:

POZNÁMKA:
Minulý týden mi Vegas 19 Pro nabídl Update na Build 648 - provedl jsem a vše funguje jak má. To je vše.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů