Deaktivace, aktivace stop v Timeline

Odpovědět
Romolus
Příspěvky: 1750
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Můj dotaz:

Problém, který mě v DR irituje je tento: Kopíruji nějaký klip či titulek z jedné stopy v timeline a chci jej zkopírovat jinam. Buď ve stejném projektu nebo do jiného. Vždy, když kopírovaný úsek chci vložit, tak se uloží do stejné stopy, jako ve které jsem jí měl původně. Musím tedy tímto způsobem vložit požadované na konec projektu, pak to přesunout do jiné mnou zamýšlené stopy a posunout na místo.

Proč to nejde vložit do mnou vybraného místa rovnou?? Jde ta stopa nějak zaktivnit, aby to vědělo, že chci kopírovanou část dát na mnou předurčené místo?

Odpověď pana Tomase:

Klávesová zkratka ALT+F9 deaktivace, opětovným použitím aktivace všech stop v projektu. Jednotlivý výběr poklepáním myší na danou ikonu ve stopě, kterou chceme deaktivovat, aktivovat. Obdélník se šipkami do stran uvnitř.
jizapo
Příspěvky: 56
Registrován: 25.01.2021, 15:31
Kontaktovat uživatele:

Nevím, jestli bude odpověď na to co se ptáš. Ale kopírování z jedné stopy na jinou je triviální. Prostě klip přetáhneš myší se souč. Alt. A pokud z jednoho projektu do druhého, pak samozřejmě V prvém Ctrl+ C, ve druhém si vytvoř druhou (xtou) stopu, u zbývajících udělej neaktivní Auto Track Selector (ty dvě šipky v obdélníčku záhlaví stopy), nastav Playhead kam chceš vložit a Ctrl+V
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host