Hotový projekt- nechce spočítat DVD

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Milan

Po instalaci beta patche 10,6,0,3467d jsem konečně dodělal projekt(předtím chyby se zvukem, nemožnost stahnout video z kamery). Teď když chci nechat spočítat DVD , nastavím, kliknu Vytvořit film, a nic nechal jsem 5 hodin a žádný výsledek. Nemáte zkušenost ?
Juromir

Zkušenosti s betaverzemi mám a popravdě dost hrozný...takže jediné co mohu poradit - ale tobě už to nepomůže, je - NEINSTALOVAT beta verze!
Dokud není z tupé bety hodně ostrá verze, nemá (dle mého názoru a mých zkušeností) cenu podílet se na ladění cizích chyb!
Ale pokud máš dost času a chceš pomoct vývojovému týmu Pinnaclu... ;-)
Ale teď vážně - sám čekám na to až se z té poslední beta verze stane oficiální a nezbyde mi než ji zkusit nainstalovat - abych zjistil jestli mi vyřeší problém s renderováním menu.
Vím je to vítězství optimismu nad realismem, ale já už jsem takovej...nevyléčitelnej... ;-)))
Petr

Pokud nemas cas a prostor neustale Studio komplet odinstalovavat a znovu instalovat, tak se Beta verzim vyhni. Drive jsem je instaloval, a je to skutecne riziko, zvlaste pri dnesnim rozsireni ruznych kodek packu, a beta je od toho beta, ze se na ni vychytavaji chybicky.
Pokud chces mit na na svem PCcku relativne dobre fungujici Studio, vzdy pouzivej oficialni updaty, a opravdu se snaz striktne dodrzovat jejich pozadavky.
Tedy souhlas s Juromirem, jinak ja Studio pouzivam jako rychly a jednoduchy strih, cele DVD casti (vc. MPEG2 enkodingu) se ve Studiu ale vyhybam, pouzivam jiny extra software.
Milan

Tak jsem nakonec rezignoval, vše odinastaloval , nainstaloval do 10.5.2 bez beta a zatím OK. Bohužel hotový projekt nutno udělat znovu, nelze dostat do starší verze. Jedna zkušenost, možná to někomu pomůže, pokud jsem nechal v menu náhledy na kapitoly animované, nešlo dopočítat, vždy se to ukončilo témeř u konce " zapisuji finální soubor" a nic.
mech

to Juromír:
Po instalaci Studio 10.6.0.3813 BETA se vyrenderovalo DVD menu zcela OK (nezkrátil se samovolně a nekontrolovatelně zvuk !!, kodovaní PCM, jiný jsem nezkoušel), jak jsme to tady někde probírali ....
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host