Studio 10 a zvuk (Smart Sound)

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
vlk

Jak dostat do PinStud10+ zvuky Smart sound (knihovny *.sdi) vždy zahlásí že název souboru je neplatný nebo dlohý a nenakopíruje zvuky do systému. Knihovnu zaeviduje a umožní i náhled zvuku přes internet
Petr

Vidim, ze zde jeste nikdo neodpovedel, a ac je to stare, zde je postup :

- zaevidovat knihovnu klasickym postupem pres tlacitko "Add" na druhe zalozce (Libraries) okna "Quicktracks", dojde k chybove hlasce pri pokusu o zkopirovani SDS souboru, viz dale
- do adresare "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\SmartSound Software Inc\Sound Files" je potreba rucne po zaevidovani knihovny vsechny jednotlive SDS soubory nakopirovat
- po zkopirovani SDS souboru je pote potreba spustit rucne "Rebuild SmartSounds Libraries" na prvni zalozce (About) okna "Quicktracks"

Pote jsou vsechny nove SmartSounds jiz dostupne

Tento postup je potreba jen pri instalaci SmartSound z pevneho disku nebo DVD (v podadresarich), pri instalaci z CD s originalni strukturou dojde i k automaticke instalaci (zkopirovani SDS souboru...
d2mac
Příspěvky: 114
Registrován: 17.11.2005, 08:45
Kontaktovat uživatele:

Oki,
zkousel jsem to a fakt to tak jede. Snazim se ale stahovat image techto smart soundu:) Tam je to pak bez problemu viz instalace z CD, jak pise Petr.

Jestli muzu v tomhle threadu, tak kdyz v 10sitce vlozim kousek zvuku/melodie ze smart sound knihovny, nekdy se me stane to, ze ten zvuk/melodie nehraje. Kdyz jej posunu nekam jinam nez byla automaticky vlozena, nehraje vubec?!? Setkali jste se s tim nekdo?

Diky.
Petr

d2mac Wrote:
-------------------------------------------------------
> Oki, zkousel jsem to a fakt to tak jede. Snazim se ale stahovat image techto smart >Soundu Tam je to pak bez problemu viz instalace z CD, jak pise Petr.
> Jestli muzu v tomhle threadu, tak kdyz v 10sitce vlozim kousek zvuku/melodie ze smart >sound knihovny, nekdy se me stane to, ze ten zvuk/melodie nehraje. Kdyz jej posunu >nekam jinam nez byla automaticky vlozena, nehraje vubec?!?
> Setkali jste se s tim nekdo? Diky.

Co se tyka tech CD image, to je jasne, jak jsem psal, ale pokud jich mas jich hafo, je lepsi to skladovat na DVD nosici, a tam ten problem prave nastane.

Nektere SmartSound (at uz hudba, nebo i efekty), muzou mit nejakou minimalni casovou delku, pak to muze delat problem.
Take se to vyskytovalo u starsich updatu pred 10.5, psal jsem o tom, ze jsem mel problemy se SmartSoundem u tech predchozich verzi 10tky - hlavne se nekdy nechtely SmartSound klipy aktualizovat (prepocitat) pri zmeny jejich delky na casove ose...


Jirka

Mě se vyskytl tento problém: V Studio 10+po vyrendrování se nepřehrávaly některé skladby Smart Sound a některé ano. Byl slyšet jen originál. zvuk. Vyrobij jsem AVI soubor. Otevřel ve Studiu 9+, dodal Smart Soundy , vyrobil Menu a vše bylo v pořádku. Nevím,kde je problém.
Petr

Jirka napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Mě se vyskytl tento problém: V Studio 10+po
> vyrendrování se nepřehrávaly některé skladby
> Smart Sound a některé ano. Byl slyšet jen
> originál. zvuk. Vyrobij jsem AVI soubor. Otevřel
> ve Studiu 9+, dodal Smart Soundy , vyrobil Menu a
> vše bylo v pořádku. Nevím,kde je problém.

Bohuzel tento problem registruji, resp. podobny, nektere SamrtSoundy me to renderuje tim zpusobem, ze vzdy pri zmene sceny dojde k "zakoktani" vygenerovaneho SmartSoundu, takze je zvuk nepouzitelny, neplynuly.
Pomuze ho pretahnout do mista (za konec videoklipu) bez obrazu, tam ho nechat prerenderovat (zmenou aranzma, ci jinou delkou), pote se spravne vyrenderuje, a pretahnout ho zpet do pozadovaneho mista. Je to nejaka divna chyba, kterou jsem se snazil jiz resit i s Exacem, Ti o tom (samozrejme :-() nic nevedeji, snad to opravi dalsi update. Jiz jsem to daval nekde do original fora.
Zamčeno
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host