Pinnacle 21
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak, palec nahoru pro Otakara...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pls, netušíte jak smazat staré zásobníky projektu v aktuální verzi 21.2.0? Smažu, zavřu PIN, otevřu a všechny smazané jsou zase zpět. Díky.
Zkusil jsem je všechny přejmenovat stejným jménem - sloučily se tedy do jednoho zásobníku..., po otevření PIN byly zpět opět v plném počtu... včetně sloučených...
Zkusil jsem je všechny přejmenovat stejným jménem - sloučily se tedy do jednoho zásobníku..., po otevření PIN byly zpět opět v plném počtu... včetně sloučených...
-
- Kontaktovat uživatele:
[attachment 1222 Bez500x281.jpg]
V Pinnacle 21 otevřu položku import. Ta se otevře, naskočí viz obrázek a místo šipky kterou bych mohl tuto stránku ovládat je otáčející se kolečko a stránka se stále jako by načítá. Na nic myš nereaguje a stránka lze vypnout pouze dole v liště kliknutím pravou myší. Co je prosím špatně.
V Pinnacle 21 otevřu položku import. Ta se otevře, naskočí viz obrázek a místo šipky kterou bych mohl tuto stránku ovládat je otáčející se kolečko a stránka se stále jako by načítá. Na nic myš nereaguje a stránka lze vypnout pouze dole v liště kliknutím pravou myší. Co je prosím špatně.
- Přílohy
-
- Bez (500x281).jpg (63.5 KiB) Zobrazeno 1825 x
A je nezbytné používat záložku IMPORT? Nikdy mě to nenapadlo použít, vždy importuji přímo do Zásobníku projektu pravým tlačítkem - Rychlý import..
V PS 21 je potrebné mať pripojený nejaký zdroj analógového signálu, videorecorder, kamera a pod, inak stále hladá signál,
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
a nebo stačí po ukončení importu z kamery, Dazzle nebo jiného zařízení přepnout v Import na " Tento počítač " který si podle mě Pinnacle zapamatuje a je po problému.
a nebo stačí po ukončení importu z kamery, Dazzle nebo jiného zařízení přepnout v Import na " Tento počítač " který si podle mě Pinnacle zapamatuje a je po problému.
Asi budu za trola, ale u Studia21 mi nejdou otevřít trimovací body na všech stopách. Shift+T ani kliknutí na klip narozdíl od Studia20 nefunguje. Je chyba SW nebo jinde? Podle manuálu by to mělo fungovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, ve verzi Ultimate to funguje, ale pravda je, že ne zcela korektně. Dá se to udělat bez Ctrl+T. Najeďte myší na kraj stopy tak aby se zobrazil symbol šipy ( viz obrázek ). Klik levé tlačítko a okraj stopy se zbarví do žluta nebo oranžova. Takto můžete osnačit více stop součastně.
[attachment 1223 pin02b.jpg]
[attachment 1223 pin02b.jpg]
- Přílohy
-
- pin02b.jpg (55.68 KiB) Zobrazeno 1825 x
-
- Informace
-