Program nejde spustit

Fórum k sw Adobe - Premiere, Premiere Elements, After Effects.
Odpovědět
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

Tak a teď mám problém i já. Při práci s Adobe Premiere Elements 15 došlo k výpadku elektriky. Po "obnovení" elektriky jsem zapnul zase PC, ale tento program (Adobe...) už nejde (!). Zkoušel jsem vše možné a NIC. Tak jsem tento program smazal, vyčistil co se dalo a znovu nainstaloval (z DVD). A NIC. Při snaze proč tomu tak je se mi podařilo otevřít rámeček se sdělením, že tento program není kompatibilní s win 10. Zkouším, zkouším, a nic nepomáhá...(existuje někde nějaká složka se zákazy?). Nikde na webu jsem na to otázku nic nenašel. Těm, kteří mi chtějí pomoci, díky předem...
roman51
Příspěvky: 362
Registrován: 09.03.2012, 17:54
Kontaktovat uživatele:

Měl jsem podobný případ s CorelDraw v.13. Když jsem přešel upgradem z Win8.1 na Win10, Corel který tam byl nainstalován, fungoval v pohodě.
Když jsem ho chtěl nainstalovat na druhý PC s Win10, nebylo to možné, nebyl kompatibilní s Win 10. To mi potvrdili i hoši od Corelu.
Musel jsem koupit v.17, pro nekomerční užívání byla vcelku za rozumný peníz.
Jediné řešení pro v.13 by bývalo bylo nainstalit ho na starší Win a potom udělet upgrade na Win10. Ale to by byla šílená práce.
Možno, že máš stejný problém.
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

Pro ....roman51 29. 01. 2017 19:03
Díky za zájem, jsi snad jediný z těch, kteří se k tomuto vůbec vyjádřili rozumně (!). To málo, co se k tomu vyjádřili, radili vše možné ohledně "síly" PC. Nečtou, že jsem měl rozdělaný projekt, neboli to vše běželo (už na APE 15 dělám asi dva měsíce a vše OK). Dostal jsem dobrou radu, abych zkusil znovu nainstalovat program na jiný disk v PC. Původně byl program nainstalován na "C" disku (SSD-operačním s win 10). Zkusil jsem to tedy, nainstaloval jsem ho na disc "D" (HHD), vše proběhlo v pohodě, po instalaci jsem klikl na ikonu programu - a ejhle, po třech nepovedených instalací na původní místo na disku "C" (SSD) to konečně jede, jako dříve. Udělal jsem večer 2 videa a vše OK. Prý snad (musím ještě vyzkoušet) může SSdisk vykazovat v tom místě (kde byl program APE 15) vadu. Tak že by byl na reklamaci na prodejně.....I tak ještě jednou díky :)-D
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů